El Nàstic aplaça tots els partits fins que es pugui garantir el seu normal desenvolupament
  
El Gimnàstic de Tarragona comparteix l’actual preocupació social i sanitària pel virus COVID-19, així com les mesures adoptades per tal d’evitar la propagació i possibles contagis i per seguir estrictament les instruccions marcades pels organismes públics competents en Sanitat, Govern, Govern de la Generalitat, FCF i RFEF.

El Gimnàstic de Tarragona manifesta que és necessari preservar la integritat i la defensa de la salut de tots els protagonistes que intervenen en un partit de futbol.

Un espectacle que només té sentit amb tots els agents que hi participen, tant a la gespa com a la resta de les instal.lacions esportives. A més dels socis i aficionats, cal tenir en compte la salut dels futbolistes, cos tècnic, mitjans de comunicació i tot el personal que treballa en el dispositiu d’un dia de partit.

Les mesures adoptades per l’entitat tindran vigència, de moment, fins al 25 de març, d'acord a les indicacions sanitàries rebudes, preses única i exclusivament en benefici de la salut pública que garanteixi la seguretat a tota la població vinculada directa o indirectament amb l’entitat tarragonina.

- Adoptar les mesures internes i externes necessàries d'acord amb els consells sanitaris rebuts, així com normes bàsiques de precaució higiènica per evitar contagis entre tots els empleats de l'entitat.

- Les activitats esportives a les instal•lacions del Gimnàstic de Tarragona situades a la Partida Budallera queden restringides al primer equip, així com la plantilla del Juvenil A, que disputen competicions nacionals. Per tant, no es realitzaran entrenaments del Planter Grana.

- La resta de les activitats queden suspeses de manera indefinida fins a nou avís, d'acord a les instruccions federatives rebudes. Entre les activitats hi destaquen els entrenaments i competicions de les seccions del Club Gimnàstic i també les accions socials dintre del programa Junts Creixem; com la Nàstic Experience, les visites a centres escolars i entitats, tour al Museu del Nàstic, formacions del Voluntariat Grana, entre d’altres.
Redacció TT - 11/03/2020 - 09:18h
el què ens espera
11/03/2020
15:43
Quina setmana santa més avorrida que tindrem. A casa calladets com abans.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.