Visca Santa Tecla!
Comença la Festa Major de Tarragona
  
Foto d'arxiu de Tottarragona (Dolors Granero)
Foto: Mauri
Fotografia de TotTarragona (Dolors Granero)
Fotografia de TotTarragona (Dolors Granero)
Fotografia de TotTarragona (Dolors Granero)
Fotografia de TotTarragona (Dolors Granero)
Fotografia de TotTarragona (Dolors Granero)
Fotografia de TotTarragona (Dolors Granero)
Fotografia de TotTarragona (Dolors Granero)
Fotografia de TotTarragona (Dolors Granero)
A les 19 h de dissabte a la sala d’actes i rotonda de l’Ajuntament, es va iniciar la Crida de les festes. Després del toc d’obertura es va fer un homenatje al Perpetuador, Ambròs Domingo, sastre vocacional del Seguici; així com també als Teclers d’Honor: Fermí Fernández Franklin, Pere Navarro Gómez i Montserrat Teuler Roca, per la seva dilatada trajectòria al Ball de Dames i Vells; Carme Lladó Montoliu i Xavier Lladó Montoliu, tots dos amb més de 25 anys de trajectòria festiva, primer com a membres del Ball de Gitanes i en l’actualitat formant part del Ball dels Set Pecats Capitals; Sergi Guasch Llorach, 25 teclers participants en diferents balls de festa major de l’Esbart Santa Tecla i també com a responsable dels balls infantils; i finalment Javier López Morales, Gisela Fandos Villor, Natividad Fernández Aznar, Carme Márquez Morales i José Vicente Maroto, per la tasca desenvolupada al Ball de Bastons de Tarragona.

Seguidament es va donar el tret de sortida a les festes, amb el Toc de Crida “Visca Santa Tecla!” i la Tronada.

Diumenge 16 de setembre, a partir de les 12 h, tindrà lloc a la plaça de la Font la Primera diada Castellera amb les actuacions de la Colla Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca del Penedès. Cada colla intervindrà per torn rotatiu, decidit prèviament per sorteig. La diada constarà de tres rondes; la colla que no completi les tres construccions pot arribar a realitzar fins a dues tandes més, mantenint sempre l’ordre sortejat. Els pilars tancaran l’exhibició i s’executaran de major a menor segons el nivell de cada espadat.
Redacció TT - 15/09/2012 - 08:50h
Pau
17/09/2012
12:08
Si que visqui Santa Tecla, però a pagar per tot, s'han acabat les festes populars, quan costaven el Serrat i el Sabina, segur que compensaven haver de pagar per veure el circ a la plaça Verdaguer, o veure màgia a l'Ateneu, segons el programa un €, però si ets soci, si no 3 € per cap, a i si no has reservat, encara que vagis mitja hora abans et quedes fora, vaja tenim festes descafeïnades, en les que fins i tot has de pagar per còrrer la peonada. Quina vergonya Tarragona, Santa Tecla si puguès li posaria el seu ditet al Ballesteros i companyia, per on jo sé
Pep Carmona
16/09/2012
03:14
Lluny queden aquelles nits inagurals de la Tecla amb grups potents, des de Manolos a Fangoria. Tarragona, un poblet.
Joanet Parra
16/09/2012
00:29
I tant que farem PAIS de Santa Tecla! Visca Catalunya ! Faltaria! Ballesteros: fora l'estanquera de Santa Tecla!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.