8a edició de la Cercabirra, l'acte més popular de les Festes de Santa Tecla de Tarragona
  
Foto d'arxiu de Tot Tarragona (edició 2011)
La tarda d'aquest dilluns 17, a partir de les 19h, la Part Alta de la nostra ciutat quedarà tenyida del taronja de les samarretes i tremolarà amb la música en directe de la Cercabirra.

La Cercabirra va sorgir la Santa Tecla del 2005 com una iniciativa totalment popular, en part fou ideada i en part adaptada de festes similars per una colla d'amics tarragonins als quals en agrada gaudir de les Festes Majors de Tarragona però que trobem a faltar actes més populars, espontanis, oberts a tothom, econòmics i menys comercialitzats. En definitiva, pel poble i sense negoci.

En les edicions anteriors, aquesta iniciativa, mig cercavila mig tast de cervesa, fou una sorpresa pels centenars de tarragonins i turistes que estaven gaudint d'una tranquil•la tarda de festes majors. Molts d'ells buscaven, sense èxit, al llibret de festes quin acte era aquell i d'on provenia aquella gentada.

L'acte, que sempre ha estat un èxit de participació i un exemple de respecte i civisme, realitza un recorregut a mode de passacarrers per la part alta de la ciutat, des del Portal de Sant Antoni fins al Portal del Roser. Durant el recorregut es realitzen parades a diferents bars i restaurants que ofereixen el segon element de la festa, la cervesa. A més, la Cercabirra és amenitzada musicalment per la txaranga La Capona, que interpretarà una bona varietat de peces musicals de festa major. Enguany superem els 200 participants confirmats.

La Cercabirra està patrocinada per cerveses Rosita i Tottarragona.cat
Redacció TT - 17/09/2012 - 11:45h
matis al matis
18/09/2012
00:08
i a mi que c.....m'explica?
matís a 'abans de parlar'
17/09/2012
23:28
la begudeta, sí: vaja cosa d'ensenyar. Com si no ho aprenguessin solets
MAMATECLA
17/09/2012
22:01
Y los de la Generalitad que diuen de aixo,un Ajuntament promociando la borrachera,la Santa Tecla bailando el cucuruchu,i als mamonets teclers cantando pepito grillo.Quina Tarragona del Patrimoni del Anis.Luego os quejareis es os despidan esta claro que en estas condiciones de llenaros el cuerpo ce petroleo no podeis rendir osea a la P C.Hay que trabajar como los chinos
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.