Lluís Gavaldà i Gabriella Nonino seran els convidats digitals de Santa Tecla 2.0
  
El proper mes de setembre, durant les Festes de Santa Tecla, les xarxes socials de Tarragona Cultura acolliran diverses iniciatives que, seguint la línia de treball desenvolupada durant tot l’any, volen propiciar la participació activa de la ciutadania, especialment en l’entorn 2.0. Així, com a novetat, enguany les Festes comptaran amb dos convidats digitals que donaran la seva visió personal de Santa Tecla.

D’una banda, a la xarxa social de Twitter, un Tuitaire Convidat d’excepció, Lluís Gavaldà, guiarà els seguidors de Tarragona Cultura per la “seva” festa i farà que en descobrim nous aspectes i detalls. Les seves piulades apareixeran al compte http://twitter.com/tgncultura i, per distingir-les de les piulades generals del perfil institucional, aniran signades amb les sigles LG. Lluís Gavaldà, el cantant, guitarrista i compositor d’Els Pets, és una gran coneixedor de les Festes, en va ser el pregoner l’any 2009, i enguany presenta el nou disc del grup dins de la programació de Santa Tecla, el dia 14 de setembre. Tal com ell mateix ha manifestat, des de Twitter intentarà donar una pinzellada dels moments especials que viurà aquests dies, aportant-hi, com sempre, un toc d’humor.

D’altra banda, a la xarxa social Instagram, hi haurà una Fotògrafa Convidada a qui s’ha demanat que expliqui, visualment, com viu ella les Festes: serà Gabriella Nonino, l’autora de Tarragona Blog (http://www.tarragonablog.com/), i totes les imatges es podran veure a http://instagram.com/tgncultura. Gabriella Nonino fa poc temps que està instal•lada a Tarragona, però és una professional de la comunicació que sent un gran entusiasme per la ciutat. Aquest entusiasme es transmet amb potència a través de les imatges d’alta qualitat que publica al seu espai web, el qual compta amb una gran quantitat de visites d’àmbit internacional.

Al llarg de l’any Tarragona Cultura ha convidat cada mes un fotògraf a la seva xarxa d’Instagram perquè mostri la seva visió de la cultura en imatges. L’acció del Tuitaire Convidat, en canvi, és una novetat estricta del programa de Santa Tecla que aportarà una mirada propera i molt personal de les Festes d’un dels artistes amb més projecció de Tarragona.
Redacció TT - 29/08/2013 - 08:19h
Viva Zapata
31/08/2013
21:42
Facturas de las ganancias de las fiestas,facturas de cuanto cobran estos por hacer el panoli.
fer mal bé el paper
30/08/2013
14:44
El què haurien de fer és fer cartells que s'entenguin, encara que siguin socialistes.
Francesc
29/08/2013
18:11
Quin sabatot!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.