7a edició de la Cercabirra, un dels actes més populars de les Festes de Santa Tecla
  
Al marge del programa oficial, la tarda d’aquest dilluns 19, a partir de les 19h, la Part Alta de la nostra ciutat quedarà tenyida del groc de les samarretes i tremolarà amb la música en directe de la Cercabirra.

La Cercabirra va sorgir la Santa Tecla del 2005 com una iniciativa totalment popular, en part fou ideada i en part adaptada de festes similars per una colla d'amics tarragonins als quals en agrada gaudir de les Festes Majors de Tarragona però que trobem a faltar actes més populars, espontanis, oberts a tothom, econòmics i menys comercialitzats. En definitiva, pel poble i sense negoci.

En les edicions anteriors, aquesta iniciativa, mig cercavila mig tast de cervesa, fou una sorpresa pels centenars de tarragonins i turistes que estaven gaudint d'una tranquil•la tarda de festes majors. Molts d'ells buscaven, sense èxit, al llibret de festes quin acte era aquell i d'on provenia aquella gentada.

L'acte, que sempre ha estat un èxit de participació i un exemple de respecte i civisme, realitza un recorregut a mode de passacarrers per la part alta de la ciutat, des del Portal de Sant Antoni fins al Portal del Roser. Durant el recorregut es realitzen parades a diferents bars i restaurants que ofereixen el segon element de la festa, la cervesa. Enguany la Cervesa artesanal de Tarragona, la ROSITA, patrocina la festa. Igualment, la Cercabirra és amenitzada musicalment per la txaranga Suk1pà, que interpretarà una bona varietat de peces musicals de festa major. Enguany som més de 130 participants confirmats.
Redacció TT - 19/09/2011 - 11:42h
Xavier
19/09/2011
14:35
Si es tracta de participar en un acte "menys comercialitzat" res millor, amb permís del patrocinador, que el consum seqüenciat de cervesa pels "diferents bars i restaurants" on es pot adquirir.
Bona pixera. (Als bars i restaurants, es clar)
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.