Els pilars caminant dels Xiquets, Jove i Serrallo arriben fins a l’Ajuntament
  
Fotografia de TotTarragona (Paco Fullana)
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona (Paco Fullana)
Fotografia de TotTarragona (Paco Fullana)
Fotografia de TotTarragona (Paco Fullana)
Fotografia de TotTarragona (Paco Fullana)
Fotografia de TotTarragona (Paco Fullana)
Fotografia de TotTarragona (Paco Fullana)
Fotografia de TotTarragona
Fotografia de TotTarragona
Els pilars caminant de les quatre colles tarragonines han posat punt i final a una setmana d’excel•lència castellera que va començar el passat diumenge amb el 2 de 8 net dels de Vilafranca i que va viure divendres la millor Diada castellera de l’historia local amb el 5 de 9 de la Jove i la “tripleta màgica” dels Xiquets.

Milers de persones han viscut amb emoció el recorregut dels pilars caminants des de l’escales de la Catedral fins a la Plaça de la Font, on hi han arribat els quatre pilars; dissortadament, els de Sant Pere i Sant Pau ha caigut quan es trobaven al mig de la Plaça. Les altres tres colles han completat el recorregut.

Enguany, es dóna la circumstància, que els Xiquets del Serrallo ho han fet per setzè any de forma consecutiva.

Prèviament, a la Plaça de les Cols, han actuat les quatre colles. Els Xiquets de Tarragona han descarregat el 3 i el 4 de 8; la Jove el 4 de 8, i ha carregat el 4 de 8 amb pilar; els del Serrallo un 4 de 6 amb agulla, i un 3 de 6; i els de Sant Pere i Sant Pau han intentat un 3 de 7, i el 4 de 6 amb el pilar.
Redacció TT - 24/09/2011 - 17:09h
CHAT NOIR
26/09/2011
14:51
He visto el video del Francesco y en realidad ha dado en el clavo de los olores y pena de estos días en la Part Alta.Lo que no entiendo es que como los diarios como el Diari de Tarragona,Mes Tarragona y el otro que no me interesa ni el nombre no han sacado fotos y comentarios de esta guerra de meadas que hemos recibido la Part Alta.Yo quiero buenos periodistas y buenos directores que no estén a la merced del político o del color y por cierto les digo a estos diarios que dejen de dar publicidad de contactos por no decir otra cosa.
FRANCESCO - HIPPIENET
25/09/2011
20:29
SANTA TECLA 2011 ha sido lo peor que he visto este año. Han pasado de ser unas fiestas tradicionales de historia a un descontrol total de críos borrachos bebedores ensuciándolo todo. No se ha respetado nada. Visto desde el punto de vista exterior puede parecer muy bonito e incluso puedes pensar: "es una vez al año, no pasa nada" pero ¿qué harías tú si te encuentras la puerta de tu casa llena de meados que se filtran en el interior cada día? Vídeo de demostración agradeciendo al servicio de limpieza y el gran esfuerzo que han realizado para limpiar cada día las calles: http://www.youtube.com/watch?v=MH00-cKZ-V4
PART ALTA
25/09/2011
15:27
Aixó ja fa tepms que a la Part Alta tots venen a Fe de les seves sense respectar qual-sevol norma de civisme i respectar el BARRI que els aculleixen ,que pasaria si fesin el mateix al lloc hon viuen els altres veïns,especialment on viu el responsable del nostrte AJUNTAMENT,Señor Ballesteros DIMISIÓN!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.