Tarragona rep el reconeixement de destinació arquitectònica de l'any per als amants del turisme de luxe
  
Tarragona, segons ha comunicat la prestigiosa guia de viatges Luxury Travel Guide al Patronat Municipal de Turisme, ha estat distingida enguany com a Destinació Arquitectònica de l’Any als European Awards 2018, en reconeixement al seu patrimoni romà, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 2000. La publicació ha valorat que Tarragona representa “no només l'arquitectura de l'Imperi Romà, sinó la civilització a través de les èpoques” que l’han convertit en un “monument viu de la perseverança de la humanitat”.

La tinent d’alcalde de Turisme i Estratègies de Ciutat, Inma Rodríguez, valora el guardó com una oportunitat d’obrir-nos a nous mercats, com és el sector del turisme de luxe, i de posicionar la ciutat als nivells de qualitat i prestigi que cerquem com a destinació turística”.

Els premis Luxury Travel Guide reconeixen l’excel•lència de productes, serveis i destinacions turístiques per prescriure’ls al sector del turisme de luxe. Els guardons són fruit del treball d’un equip professional que recorre destinacions de tot el món per identificar els millors hotels, aerolínies, operadors turístics, etc. Prèviament, l’agència de guies turístics Argos Tarragona havia obtingut un dels guardons de la prestigiosa publicació.
Documentació addicional
Redacció TT - 24/08/2018 - 16:29h
> Luis
26/08/2018
18:31
Sembla que sense tot això que vostè diu que necessitem, no ho necessitem . Perquè sense això, Tarragona, ha estat distingida enguany com a Destinació Arquitectònica de l’Any als European Awards 2018, en reconeixement al seu patrimoni romà, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 2000. La publicació ha valorat que Tarragona representa “no només l'arquitectura de l'Imperi Romà, sinó la civilització a través de les èpoques” que l’han convertit en un “monument viu de la perseverança de la humanitat”.


Tot la resta ho poden trobar a qualsevol altra ciutat de luxe però el que troben a Tarragona no ho podran trobar en un altre lloc...
Luis
26/08/2018
17:47
a veure si es posen les piles d’una vegada. Necessitem hotels de luxe (no rentats de cara com sembla que faran a l’ Imperial Tarraco) i sobretot arreglar la ciutat amb mobiliari i infraestructures de qualitat ( jardineria, accesos, edificis etc)
reflexiones
26/08/2018
12:07
1.-Más razón para mantener nuestro Patrimnonio cultural lejos de símbolos políticos de ningún tipo.

2.-La cultura es universal o no es cultura.
El lujo es otra cosa.Porque hay gente que ama la cultura y todo ese lujo adyacente no se lo puede pagar.
Quien necesita lujo para ir a una ciudad su prioridad no es la cultura.
Debe de tener otras prioridades.
Del lujo en el turismo, se aprovechan más bien los grandes empresarios que miran por la pela más que por otra cosa.
Hasta en la cultura manda el dinero, desgraciadamente´. Quien no tiene dinero no puede acceder a la cultura?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.