La Costa Daurada ha acollit un torneig de golf de prestigiosos camps de Suècia
Així, un total de 48 participants amb un alt poder de prescripció han conegut de primera mà part de l’oferta de golf de la Costa Daurada
  
El Patronat de Turisme de la Diputació ha col•laborat amb el tour operador suec especialitzat en golf Golfstoretravel en l’organització del torneig en què 48 professors de golf suecs han participat aquest mes de novembre a la Costa Daurada. El tour operador, que ja opera a la Costa Daurada, ha adreçat aquest torneig a professors de golf dels camps de més prestigiosos de Suècia. Els participants esdevenen excel•lents prescriptors, ja que aconsellen als socis dels clubs pels quals treballen sobre destinacions on practicar el golf a partir de la seva pròpia experiència.

Un total de 12 equips i 48 participants han pogut conèixer els camps de golf de PortAventura i de Bonmont Terres Noves, camps on ha tingut lloc el torneig. L’acció ha estat molt ben valorada per part de Golfstoretravel, que en fa un balanç molt positiu i valora la Costa Daurada com una destinació de golf molt completa.

Aquesta acció s’emmarca en el nou impuls que des del Patronat de Turisme de la Diputació s’està donant al producte golf a la Costa Daurada. Aquest nou impuls s’ha activat per tal d’atendre les noves oportunitats que s’han generat des de l’obertura dels camps a PortAventura.
Redacció TT - 06/12/2008 - 15:56h
NOYAKKI MATURI
21/12/2008
22:26
Llàstima que els turistes suecs no puguin relacionar la proximitat de la Costa Daurada amb l'aeroport per falta d'un nom amb més possibilitats.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.