Joan Aregio és escollit president de la Comissió de Turisme de l’ Associació Catalana de Municipis
El nou òrgan de caràcter consultiu, assessorarà en temes de turisme els municipis i al propi Govern de la Generalitat
  
Avui s’ ha constituït a Barcelona la nova Comissió de Turisme integrada en l’ Associació Catalana de Municipis. Aquesta comissió de caràcter consultiu serà presidida per Joan Aregio, actual President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Aregio s’ ha mostrat molt satisfet per la nova responsabilitat donat que “aquesta distinció és un reconeixement a l’ esforç i el treball que hem dedicat al món del turisme des de les nostres comarques”.

La comissió està formada per alcaldes i regidors d’ arreu de Catalunya, com ara: Josep Mas, alcalde de L’ Esquirol; Maribel Mozas, regidora d’ Arenys de Munt; Romà Codina, regidor de Lloret de Mar; Francesc Arasa, regidor de l’ Ampolla; Joan Maria Bergués, regidor de Torrelles de Foix; Bernat Costes, regidor de Tordera Marc Montagut, regidor de Salou; Àlex Moga, regidor de Vielha; Joan Ordi, alcalde de Llavorsí; Pau Serrano, regidor d’ Ascó i Joan Aregio, de Tarragona, com a president.

La Comissió de Turisme tindrà coma vèrtex d’ actuació l’ assessorament als ajuntaments, la formació per als càrrecs electes, i posar a disposició dels seus usuaris una Carta de Serveis encara per determinar.

Segons Aregio” un dels nostres objectius és aconseguir que totes les institucions i organismes que tinguin alguna àrea relacionada amb el món del turisme, que tinguin també cabuda en l’ Associació Catalana de Municipis, i nosaltres des de la nova comissió poder oferir-los el nostre suport i orientació”.
Redacció TT - 17/12/2008 - 19:12h
La esquina del politico
20/12/2008
20:42
Veu ciutadana con todo el respeto hacia vosotros pero hemos de dar un voto de confianza a nuestro amigo,compañero,vecino Joan Aregio sabéis perfectamente que es un tío legal otra cosa es que a su alrededor tenga algunos incompetentes ¿que los tiene? Salud Joan nosotros te votaremos y te queremos como Alcalde.
iluso
20/12/2008
12:53
evidentament voz ciudadana trabaja para el partido sociolisto, con lo cual, es lógico que haga autocrítica a todo lo que no es de su cuerda.Pero, no desacredite la figura de un político reconocido por la sociedad tarragonina u que obtuvo mas de 8.000 votos.Un saludo
veu ciutadana
18/12/2008
22:58
Sr. esquina del politico , respeto su comentario pero no comparto la valia para conseguir ser Alcalde de Tarragona,¿digame algun logro que haya beneficiado (fuera de lo obvio) a esta ciudad , durante los largos años de gobierno del partido de este SR. ¿cual es el merito? ademas no creo que sea candidato a las proximas elecciones.podriamos enumerar muchos errores , pero dejesmolo asi
un saludo cordial
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.