Alfons
03/01/2013
15:29
Coincideixo en part de l'article i crec que estic en aquesta part que veu l'avortament/eutanàsia/llibertat de matrimoni com necessari, no com una lleugeressa de responsabilitat. Tot acte en té de responsabilitat i tota la vida es porta el pes de la decisió i és llavors quan es veuen les conseqüències dels actes que n'aprenem i ens tornem més responsables. Llàstima que no puc veure el gràfic, tot i que jo segurament en quedo fora.
M A P
03/01/2013
17:24
Bona aportació, Carlos. Per a precisar més, potser caldria que cadascú situés la seva postura en diferents àmbits. Per exemple, en matèria d'impostos, en economia productiva, en política educativa, sanitària, sseguretat immigració, educació medi ambient, ....etc etc.
Fa anys que em roda pel cap fer un qüestionari extens sobre molts ítems per l'estil (uns 50) i passar-lo, via TotTarragona, als polítics i personalitats rellevants d'altres àmbits. Penso que seria molt interessant saber bé de quin peu calça cadascú, oi?
yo
03/01/2013
17:50
me puede decir cuales son esos medios (teles, radios, y peridicos) progresistas que predominan?

Porque en televisión Antena3, Mediaset, TVE, Intereconomia,Cana13, etc... son todos de propietarios y lineas informativas conservadoras o de predominancia conservadora en sus tertulias y opinadores, frente a un único canal progresista que es la sexta al que le queda poco... o nada.

Y en la Radio, excepto la SER (y no siempre) el predomino es absoluto del pensamiento conservador.
M A P
03/01/2013
19:50
Una curiositat: L'autor opina que hi ha predomini d'opinió "progre", i en "yo" es queixa de massa carcúndia. Evidentment, no poden ser certes ambdues opinions. De fet, crec que es dóna un biaix progressista en el tractament de determinades qüestions (seria millor dir "populista"?), però un cert conservadorisme (o una clara carcúndia) en determinades altres. S'ha creat un "mainstream" hispànic que molts "opinadors" devotament cumpleixen, abandonant massa sovint la veracitat, la sinceritat i l'autèntica racionalitat argumental.
JA!
04/01/2013
08:04
Dubto molt que en un país on ningú paga els impostos que toquen la solidaritat voluntària(és voluntària si està incentivada?) donés millors resultats, suposo que em dec trobar a les seves antípodes. En quant als valors morals, vosté acusa a la gent d'esquerres de no tenir valors morals perquè no segueixen els mateixos que vosté, que són totalment legítims però no els únics, després direm que l'esquerra es creu superior moralment, però textos com el seu demostren que gent que creu gaudir de superioritat moral n'hi ha a tots els barris.