Josep
27/07/2015
12:21
Aquest article sí que és un autèntic pamflet unionista, farcit de tergiversacions i falsedats.

Compara Presidència GenCat amb Casa Reial? Un departament executiu amb una institució merament representativa?

Molts espanyols pensen també que cal abolir la monarquia i que el franquisme és encara ben present a la societat espanyola. Llegeixi p.ex. Ramón Cotarelo (politòleg madrileny).

A Espanya està instalada la corrupció. Partits com PP o PSOE n'estan ben embrutats. Efectivament també CiU. Per tant, si uns no poden parlar de corrupció, els altres tampoc. Per altra banda, independentisme no és (només) CiU.
Josep (i 2)
27/07/2015
12:32
L'Estat té 40% despesa autonòmica perquè hi té transferits serveis socials / sanitat / educació. Que me'n diu de despesa en infraestructures a CAT, que és la que genera riquesa? O les beques universitàries?

Se'ns impedeix fer un referèndum amb unes lleis enteses com a eina per restringir llibertats. Les lleis són eines per satisfer la voluntat del poble, no a l'inrevés!

Pretendre que els catalans podem aconseguir una reforma constitucional és pur sarcasme.

I sí senyor, a partir del minut zero de la independència, òbviament es comptarà amb tots. És més: no tingui dubte que els partits actualment unionistes s'afegiran a la construcció del nou Estat perquè no en voldran quedar al marge.
Ex-Independentista un milió
27/07/2015
15:49
Article valent.
Henar
28/07/2015
18:15
I a vostè no li donà vergonya?? els seus amics de partit PP i C's
Sisquet
03/08/2015
13:07
La Generalitat no ha tingut cap concessió política i econòmica que no hagin tingut d'altres autonomies.
Però ha estat l'única que desprès d'aprovar un nou Estatut per 2/3 del Congrés i del Senat i votar-lo positivament pels ciutadans en les urnes d'un referèndum l'ha vist retallat des d'uns despatxos.
Aquest és el dret a votar dels ciutadans de Catalunya, quan no interessen els resultats s'adulteren i a callar.
Un milió??
05/08/2015
11:37
Ex-Independentista, vostè no ha estat mai un independentista i lo del mlilió, crec que és al revés, en poc temps, sons centes de mil o milions de persones que no erem independentistes, i ara ho som, no hi cap raó, ni económica, ni política ni cultural per no ser-ho, salvat aquella de : "pero soy español", pero resulta que moltísims: Som Catalans. I prou.