M A P
22/02/2010
14:53
A mí, la pintada que em va flipar, apareguda fa pocs anys a la rambla, va ser una que deia "Abajo el Trabajo". Un servidor, educat en allò de que el "capital"(=empresaris) eren els dolents i el "trabajo" (=els obrers) els bons, vaig quedar bocabadat.
El Nota que havia pringat la paret tenia una empanada mental d'un tal calibre que considerava el sol fet d'haver de treballar per viure un intolerable cas d'explotació.
Després de perpetrar una aportació tan significativa al pensament d'esquerres, l'autor devia dormir tranquil.
I després, n'hi ha que encara s'escandalitzen per culpa de la pobresa intel.lectual de l'esquerranisme actual.
Albert Hurtado
22/02/2010
20:28
Molt didàctic!
un
23/02/2010
14:02
mira que n'ets de llepafils... és obvi que en una pintada de tres paraules, segurament feta a corre-cuita, no pots concentrar els teus ideals. tot i no ser ni una oració, manca el verb, has entès a que és referia. cal fer tota aquesta perorada demagògica intentant desprestigiar l'esquerra prenent com a punt de partida un sintagma nominal que has vist de passada al carrer... Segurament, com tu bé dius," l’autor de la pintada considera als empresaris en general com uns explotadors dels treballadors, raó per la qual es mereixerien ser castigats amb la corresponent duresa". Missatge senzill en tres paraules, no se si et sembla poc per un Sintagma Nominal molt millorable.
un
23/02/2010
14:39
la negativa al treball és posicionar-se en el front de la lluita que qüestiona i ataca en la seva arrel a la lògica de l'opressió i l'explotació, o en altres paraules, és unir-se a una lluita col.lectiva on la fi última només pot ser l'eradicació de les causes primeres i agents explotadors, una cosa que mai pot passar per estratègies que reforcin el sistema encara que sigui de forma opositora. Avui dia les capacitats que tenim com a humanitat poden proporcionar a TOT el món, una existència d'esforços BREUS, COMPARTITS entre tota la població, i que, durant la MAJOR part del temps, ens permetin assaborir la vida en totes les seves facetes.
Carlos López
23/02/2010
23:12
UN, suposo que si la pintada fos el "sintagma" "jueus fora", no et semblaria tan llepafils si la critiqués, ni ho interpretaries tan benèvolament. Espero, vaja.
Artur
25/02/2010
00:00
Recordo el comentari d'una amiga que en veure passar una manifestació de sindicalistes va dir: "Mirad a los hijos del trabajo como van huyendo de su padre".

Mai he entès com en el paradís dels treballadors s'havia de fer cues inacabables per a poder comprar un mínim de menjar i tampoc comprenc com fou que mai existí cap manifestació sindical. Curiós. Suposo que això seria per causa del malvat capitalisme, la malvada economia de mercat i els empresaris.
R.B
26/02/2010
16:30
Capitalistes a la ETT