Vicente.
28/04/2010
21:47
Carlos, prepárate para la que te va a caer encima cuando empiece la progresía a disparar.
Albert Hurtado
29/04/2010
00:15
Amb la immigració la tàctica Zapatero és la que funciona. Dir que tot està bé i fer veure que no hi ha cap problema. I és la inmigració, les pensions, el mercat laboral, la sanitat, ... així anem.
M A P
29/04/2010
14:42
Quina gosadia la seva, Sr López. Com pot pretendre que un fet real sigui més digne de crèdit que els prejudicis dels bonistes?
Josep Maria
29/04/2010
19:06
La fiscalia ha obert diligències pel full.
Comunicat de Sos Racisme al respecte: http://www.sosracisme.org/accions/comunicat.php?doc=157
jordi
30/04/2010
14:26
Q la política d'immigració s'ha fet amb els peus és una obvietat,que els polítics menteixen amb enquestes a la mà una altra,ara bé,en política val tot?què hauria dit sr López si fa trenta anys algun partit catalanista hagués relacionat la immigració interior espanyola amb la delinqüència?MAP,desqualficar a tothom que no pensa com tu com a bonista no és una forma de superioritat moral de la que en Lòpez parla?.Per cert el panflet de Badalona no s'ha atrevit a defensar-lo ni el pp.
a jordi
03/05/2010
09:49
No s'enganyi per amor a la pàtria i per xenofòbia als andalusos i extremenys: fa 30 anys els que robaven eren les classes altes catalanes de camisa maó i virolai.
jordi
03/05/2010
11:51
A a Jordi 9:49,no em dec haver explicat prou bé,en fi,NO he estat MAI d'acord en culpar a NINGÚ per la seva procedència(ni avui ni fa trenta anys)Volia fer palesa la paradoxa que els discriminats d'ahir són els discriminadors d'avui.Patriota?Ja fa massa temps que m'afaito.
Carlos López
03/05/2010
14:38
al Jordi: evidentment, en política no val tot, per exemple no val amagar estadístiques perquè no són políticament correctes. Els espanyols que emigraren a Alemanya, en la seva immensa majoria, van anar a treballar, i per això els alemanys els van rebre amb els braços oberts. I el mateix passa ara amb els immigrants que venen aquí de molts països, que no creen cap problema i a més a més treballen de valent. Però no tots els països són iguals. Les estadístiques demostren que el percentatge de delinqüència d'algunes nacionalitats (europees i de tots els continents: la raça no té res a veure) són més alts. Si dir això es xenofòbia, doncs la realitat és xenòfoba.
jordi
03/05/2010
20:51
Diuen que "la progressia" et dispararà...com no siguin pets... perquè aquesta columna cada dia fa més pudor a fatxa fatxa.
Carlos López
03/05/2010
22:15
Jordi, felicitats pels teus profunds arguments: "fatxa fatxa". Quin nivell!
jordi1
04/05/2010
14:27
Bé,algú també firma com Jordi,a partir d'ara hauré de firmar com a jordi1,com et deïa en política no val tot,i penso(ja em pots titllar de naïf) que la feina d'un polític eficient consisteix en atemperar els ànims(quan estan caldejats)i buscar solucions,en Gatcía Albiol no fa cap de les dues coses sinó tot el contrari(tira gasolina al foc i encara enreda més la troca),no entenc com es pot defensar a aquest "pajaru".
pere
04/05/2010
19:01
Carlos, crec que fas una mica de trampes amb els números ! A veure si sóc capaç d'explicar-me: atribuir comportaments delictius segons el teu lloc de procedència, sinó és xenofòbia, com a mínim és un bon principi. Per molt que les estadístiques et recolzin, el que crea el comportament delictiu és l'estat económicosocial de l'individu que corromp la llei, i a vegades, simplement, la trista condició humana, som com som...Ja em disculparàs lo simplón de l'argument però: els musulmans de Campclar són moros, i els fills de la família reial saudí, quan van a Andalusia, són àrabs? L'únic problema que hi ha, avui per avui, amb la immigració...continuo
Albertus Magnus
06/05/2010
09:37
Per a aquells que el sol fet de treure aquest tema ja és suficient per a titllar de fatxa, xenòfog o poc crsitià a qui l'exposa, li voldria recordar que ara fa uns vuit o deu anys,aquest tema era totalment tabú. No existia (oficialment, és clar). Ara ja existeixen els mapes, els "matisos", les diferències, determinades situacions i les estadístiques.
Fa uns pocs mesos, tampoc existia (segons el Sr. R. Zapatero) ni la desacceleració, ni la crisi ni res de res. I mireu ara. Negar una evidència és de necis.
Reconec que s'ha de ser valent per a exposar un tema tant delicat però real com aquest, però a
base de parlar-ne, arribarà la necessària conscienciació.
M A P
07/05/2010
14:13
No anem bé si ens neguem a acceptar els problemes enlloc de mirar de solucionar-los.
Existeix correlació entre determinats sectors immigrants i determinada delinqüència. I dir que NO és tan científic com afirmar que la terra és plana. Una altra cosa són les maneres d'encarar la qüestió, l'oportunisme o el tacte, etc.
Potser el Sr Garcia Albiol és un bèstia, no ho sé. Però una comunitat que no arriba ni al 0,5% de la població resulta que comet el 25% dels delictes, més o menys: s'ha de ser cretí per negar-ho.
O còmplice. Però, de què? de quí?
Carles
08/05/2010
08:00
Sr. López lo que dice es muy cierto, aquí nadie fusca soluciones mientras que la convivencia cada vez se hace más precaria en muchos de nuestros barrios, hay barrios en la ciudad como los de San Salvador con un 33 % de inmigración o Torreforta con un 30 % de población inmigrante, que vengan los señores socialistas y digan que no se están degradando esos barrios, que la convivencia no se está viendo afectada, que la calidad de vida de los vecinos y ciudadanos que allí residen no esta siendo casi tercermundista o como minimo regresiva. señores no se merecerian que votaramos a ningún partido que no garantice el arreglo y regulación immediata de esta situación.