F.
19/05/2010
13:53
L'enfonsament de Grècia l'ha portat un govern de dretes, com els que tu defenses. L'enfonsament de la borsa internacional i del lliure mercat, s'ha autodestruït ell solet per txusma que tu generalment defenses, López.

El conformisme y culte al neoliberalisme intransigent com el que gent com tu professa, es el que ens tornarà a portar al carrer, amb les barricades.
Alan
19/05/2010
14:32
F, però abans d'anar a les barricades algú ens farà algun taller per fer porros o per fer-nos rastes, no?

Buah, no puc més amb els discursos que si dretes i esquerres...
un
19/05/2010
15:41
no cal ser molt observador per adonar-se'n que és materialment impossible (el món i els recursos naturals són finits) perquè tots els habitants del planeta assoleixin nivells de vida comparables als d’Occident! Els EEUU són el 5% de la població mundial, fa servir el 30% dels recursos del planeta i generen el 30% de les deixalles del món. Si tots consumíssim al ritme dels Estats Units, necessitaríem de 3 a 5 planetes.
 I saps que? Només en tenim un... el creixement constant necessari pel "bon" desenvolupament del capitalisme i el mal anomenat "lliure mercat" és impossible i ens porta al desastre.
M A P
19/05/2010
19:19
un,

El futur sostenible consisteix ,doncs, a empobrir-nos ?. Bonica perspectiva. Especialment pels milions i milions que ja són més pobres que el garrofeta. Aquest és el missatge que els sap donar l'esquerra del món benestant? Certament li cal a l'esquerra una revisió del paradigma, perquè amb cretinades com aquesta té el futur bastant magre. I que consti que no me n'alegro.
Marisa
19/05/2010
19:33
Hoy hablamos del crecimiento económico de la India, supera usted al liberalismo más puro y duro Don Carlos. La formula más mercado y menos estado, ha llevado a India a una mejora de ingresos que no repercuten en la inmensa mayoría de su población. En definitiva la riqueza es para unos cuántos, mientras niños de 6 años trabajan para las multinacionales del libre mercado, ¡que se aguanten haber nacido en la casta superior! Una formula de la edad media que ahora defienden lumbreras liberales a quienes les preocupa mucho las personas y sus vidas.
Carlos López
19/05/2010
21:14
a un: els recursos no són una variable constant, sinó que està en funció del nivell tecnològic. Si als antics romans se'ls haguès dit que dins de 2000 anys, només a Itàlia, es produirien milions i milions de mercaderies industrials i agrícoles, només a Itàlia, els hagués semblat impossible, ni amb 10 ni amb 20 imperis romans. Els que s'oposen al creixement econòmic amb arguments ecològics demostren la mateixa manca d'imaginació que els que neguen la teoria de l'evolució perquè són incapaços d'imaginar processos de milions d'anys.

a Marisa: ningú nega la pobresa de l'India, pero el que tampoc es pot negar és que milions de persones han sortit de la misèria. Jo vull que aquest procés continuï
Artur
20/05/2010
16:59
El "neoliberalisme" ha evidenciat que l'estat de benestar té límits i que és una maquinària que es regeix per les mateixes lleis de l'economia: tot s'acaba pagant. De què em serveixen els "drets" si no hi ha diners per pagar"? El "neoliberalisme" ens ha ensenyat que no podem confiar en l'estat. L'estat pot fer-ho tot perquè té el seu abast "la llei" i nosaltres no podem fer res perquè hem de demanar permís per a tot. L'estat, però, també té límits: la gestió adient. Quan la demagògia està per damunt de l'eficiència llavors la suspensió de pagaments o la fallida s'acosten més del previst.
Josep Maria
24/05/2010
16:47
Dale que te pego amb el dèficit. No serà manca d'ingressos i altres coses? Les receptes de l'FMI, que no han anat bé en tota una sèrie de països, són, ara, útils ací?
jordimartifont
24/05/2010
17:52
Vas completant la col·lecció.Sí que tens un do bonic, que és escopinar cap als d'aquí. Ja està bé, perquè repetir les receptes de la colla d'assassins que il·luminen els teus camins faria que la saliva ens arribés caducada. I sí, es pot matar sense embrutar-se les mans de sang. Argentina fa quatre dies com a exemple, i no parlo del 'corralito' sinó dels morts de fam.Responsables? Els teus amics de la dictadura ultraliberal, l'FMI.
M A P
24/05/2010
20:23
Sr jordimartifont,
Torni a la seva caverna il.luminada amb fantasies nacionalanarquistes i deixi d'insultar i d'acusar als columnistes del TT de connivència amb el crim
ElGato
24/05/2010
23:20
http://fotangunia.blogspot.com/2010/05/fot-angunia-la-doble-moral.html
Josep M.
25/05/2010
00:08
més enllà del contingut de l'article, que destil·la bilis per tot arreu, el que em preocupa a mi és cap a quina societat anem si permetem que als mitjans de comunicació es publiquin articles amb tantes faltes ortogràfiques i gramaticals. No ja pel mitjà, que també, sinó per aquesta persona que pretén ser una autoritat intel·lectual publicant les seves idees/paranoies/reflexions/vòmits en un mitjà de comunicació de masses.
sergi
25/05/2010
01:25
Sr Carlos Lòpez,
no vull perdrer temps tractant els teus deliris, des del principi he vist que sortia de boca d'ignorant, amansat pel lliuremercat, treballant assalariadament i consumint el que produeixen els teus amics a xina.

I està clar que estàs de luxe, passejes entre aparadors radiants,en un món convertit en cartell publicitari, et trobes amb una pancarta i en el primer que penses es en desmentir per internet tot allò que el diari no ha volgut donar importància.

No pots parlar de la situació a Grècia, darrere d'aquesta revolta hi han molts anys d'autoorganització, treball i consciència col.lectiva de que no ens poden imposar un sistema que se sap condemnat.
Carlos López
25/05/2010
08:59
Josep M., s'agrairia que ens indiqués a quines faltes es refereix, ho dic perquè així tots aprenem.
Josep M.
25/05/2010
09:44
reconèixer-los, endeutament excessiu, vénen, l'Índia, medicines

També, la forma "de que" és purament castellana, en català la preposició desapareix davant de "que". (forma utilitzada tres cops en el seu escrit)

Espero sincerament que en el seu proper escrit millori almenys l'aspecte ortogràfic i gramàtic. Com vostè sabrà, una cosa tan simple com aquesta pot fer minvar la credibilitat del qui parla.
Raquel Martínez
25/05/2010
10:13
Els mitjans de comunicació tampoc donen importància a les desenes de guerres que hi ha en aquests moments per satisfer el nostre món desenvolupat econòmicament (però subdesenvolupat en consciència i humanitat). Què salvatges els hutus i tutsis morint perquè ens arribi el coltà dels nostres mòbils i portàtils. Què radicals els anarquistes que volen despertar consciències mostrant l'arrel del problema, de la desigualtat.
I sí, al mercat lliure trobem la radical arrel de l'empobriment de tantes persones i dels recursos planetaris per satisfer un desmesurat afany d'uns quants per posseir i omplir un buit existencial que no pot ser calmat amb el càstig aliè. Arriba el canvi.
M A P
25/05/2010
11:50
Ja ho veu Carlos, el seu món és perfecte. Tiren artefactes incendiaris, però pel bé de la humanitat. I glorifiquen el gest destructiu del llibertari, que, com deia Marinetti, és la única higiene del món.
I els molt cretins volen que ens ho empassem!
Carlos López
25/05/2010
15:04
Gràcies, Josep M., sincerament, per les seves correccions. De tota manera, no sabia jo que en català l'adjectiu no es pogués posar al davant, en moltes circumstàncies. Tampoc sabia que es pogués dir "els problemes vénen [de] que a Grècia...". Sona una mica estrany. Ah, i el diccionari de l'IEC també accepta la forma "medecina". Perd el IEC "credibilitat" per això?
Comentari eliminat
25/05/2010
15:27
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Solidaritat amb Grècia i la kulumera
25/05/2010
20:46
La verdad es que la clase dirigente española ya sabe que los tiempos por venir serán convulsos y se prepara. Olvida la “economía sostenible” y recluta efectivos para el mantenimiento del orden. Ha de escoger entre el sacrificio de las masas o la quiebra, y sabemos que no escogerá la quiebra. Un arsenal represivo imponente está ya a disposición de los gobiernos para cuando fallen las maniobras políticas, sindicales y ciudadanas, pero nadie se da por enterado. La inconsciencia de la población que va a sufrir las medidas de rescate económico del Estado al tiempo que sigue pagando su hipoteca, es signo preocupante de los malos tiempos que se avecinan. Tranquil Carlitos que ja ho patiràs
M A P
26/05/2010
16:12
Al de la Soli,
Menuda idiotez que acabas de largar, chato. Esa lección la recitaron hace doscientos años, igualita-igualita. Y entonces se basaba algo con la realidad, ahora, nada de nada.
Josep Obrer
26/05/2010
20:13
Ostia amb l'Aloguín.. que s'ha tornat vostè advocat defensor? I a més insultón, sense arguments..Amb aquesta actitud no li han clavat ja dos bufes ben clavades?
Xango
28/05/2010
18:38
Sense gent que miri més enllà de la punta del nas -o de la cigala en el cas masculí- la societat, el país que compartim tu i jo no hauria avançat.

És necessària la utopia, sense ella som pell.

I de les constants víctimes del neoliberalisme, no ja a Grècia sinó al món... qui en parla?

I dels suicidis i depressions que hi han hagut entre empleats de Caixa Tarragona degut a la política d'un personatge que el núm. tres del Diari de Tarragona va definir com a KILLER... no en parles?

Condemno la mort d egent innocent víctima de qualsevol tipus de violència, però no me n'oblido, MAI, de condemnar la violència que dia rere dia, telenotícies rere telenotícies, vomiten les boques del poder.
Nesta
10/06/2010
10:28
Sr. Carlos , voste nomes cal que entengui als seus patrons que son els que te que tindre contents, no li faltara mai feina i ni pesebre al que acostar-se.