res
04/10/2010
15:08
Però si no tenim ni la base, un teatre digne.
A mitges
04/10/2010
18:22
D'acord a mitges, Carlos. Coincidim 100% en el diagnòstic sobre la capitalitat cultural de Tarragona: una broma, d'un cert mal gust per la manca d'autocrítica d'en Ballesteros. Amb el tema subvencions és quan sorgeixen les diferències. Les subvencions, per se, no són dolentes, el problema sorgeix quan s'allarguen en el temps i serveixen per fomentar el clientelisme polític. Centrem-nos en el món del cinema. Té sentit que Almodóvar, que s'ha permès el luxe de ser estafat per en Madoff, continuï cobrant subvencions? Doncs no. Però és que les subvencions no han d'anar destinades a un sr. que fa bé la seva feina i guanya molts milions. Les subvencions, en l'àmbit cultural, han d'anar destinades.
A mitges (2)
04/10/2010
18:26
Segueixo. Les subvencions han d'anar destinades a crear teixit cultural i un cop aquest teixit cultural existeixi, borrar-les del mapa. De fet, així va començar Hollywood, amb ajudes estatals del president Roosevelt.Gràcies
M A P
04/10/2010
18:54
En defensa de Ballesteros, cal recordar que la inclinació a denominar de forma grandiloqüent les realitats més miserioses no és pas exclusiva d'ell.

Per A mitges, d'on ha tret això de la subvenció a Hollywood?
Per a MAP
05/10/2010
09:44
Llibres d'història. No em faci dir el nom, perquè no el recordo però la frase que va dir vindria a ser semblant a aquesta: "Per cada nevera que surti a les pel·lícules, en vendrem 20 a l'altra punta del món així que, cal posar diners per construir un Hollywood fort". L'única finalitat de les subvencions hauria de ser ajudar a construir un teixit cultural fort que es pogués mantindre per ell sol. Les subvencions perpetues, i sense criteri, només creen que pesebres polítics.
Paco
06/10/2010
18:53
Sinceramente, creo que no se tenía que haber dedicado ni un solo euro para conseguir la capitalidad europea esta. ¿Cómo puede ser Tarragona capital europea de la cultura? Por favor...

Hagan ustedes mismos una lista con las capitales europeas que destaquen por sus atractivos culturales. Después, intenten poner a Tarragona en esa lista. ¿En qué posición va a quedar? Si la ponen entre las 50 primeras, es que no conocen Europa lo suficiente.
JBL
09/10/2010
08:42
Algú ha dit fa poc en un diari local(lamento molt no recordar qui)que estava molt bé que cada barri tingués una piscina (o un poliesportiu) però cap té una biblioteca.
Amb plantejaments com aquest, com ens podem tant sols imaginar en presentar-nos com a seu de la cultura europea?
Se'n senten de grosses, entre els polítics, però aquesta "tiene delito", com diuen els castissos.
Magi
13/10/2010
10:23
Aquestes dues candidatures ens han intentat distreure dels dos grans problemes de la ciutat i de la incompètencia en la seva gestió, EL POUM i la Guadia Urbana.
pixar fora de test
13/10/2010
13:25
Com pot representar Espanya la candidatura Tarragona-Catalunya en una UE d'estats? Rucs!!!