Albert Hurtado
22/11/2010
13:16
El pacma té més pes dia rera dia, no crec que calgui citar els seus darrers resultats electorals.
M A P
22/11/2010
15:21
En article, per altra banda divertidíssim de'n Francesc de carreras l'altre dia, vaig veure que parlava del "PUC": Partit Unificat de Catalunya, integrat per PSC, CiU, ERC i IC-EV.

El dia 28, un sector del PUC serà desfet per un altre sector. Poc canvi ens espera. I això que ens en fa falta en quantitats industrials.
Jordi Roca
23/11/2010
09:14
Molt bona radiografia.

Què opines de que malgrat tenir tantes opcions i de tanta diversitat, s'esperi una abstenció tan alta?
Carlos López
23/11/2010
14:37
Les causes poden ser moltes, però està clar que si la gent no vota, és perquè no vol: Aquí no hi ha excuses i al final tota societat té el que es mereix.
llocs de treball
24/11/2010
14:36
Oposicions públiques a una feina molt ben remunerada
Pro PRE-IR
26/11/2010
15:52
Té nassos que de tot el programa del PRE-IR només s'agafi una llectura molt personal de la part de laïcisme, quina visió...
Enric Cardona
26/11/2010
15:54
Per a l'autor de l'article, parlo en nom del Partit Republicà d'Esquerra. És més que obvi que no ha llegit absolutament res del nostre programa electoral i ignora completament les nostres reivindicacions, ja que diu que "no aportem res de nou" (clar, n'hi ha tants de partits declaradament republicans i federalistes tant al parlament català com a la moncloa...), i que només portem un laïcisme ranci que porta a assassinar capellans. La ignorància històrica parla per si sola, doncs m'agradaria que m'indiqués el senyor alguna ordre d'assetjament i crema de convents signada pel senyor Manuel Azaña o pel nostre partit (que el nostre fundador fou Marcel·lí Domingo, no Manuel Azaña).
Carlos López
26/11/2010
22:32
a Enric Cardona: Evidentment, Azaña no fou reponsable directe de la crema d'esglésies, però té una part de la culpa de la deriva de la II República, que fou un règim que excloïa a mitja Espanya. (De tota manera, no hi ha cap document firmat per cap autoritat ordenant cremes d'esglésies... Però algú les va cremar, i algú fou responsable de deixar que es cremessin: no una ni dues, sinó milers.)
Enric Cardona
26/11/2010
23:45
Em sembla perfecte que tingui aquesta opinió personal sobre el senyor Azaña i sobre la II República, però nosaltres no vam ser fundats per Manuel Azaña, ni tenim cap intenció de cremar esglésies ni capellans. A més a més, tot i que la seva opinió és perfectament respectable, és bastant trist que consideri que "no aportem res de nou" a la política. El laïcisme no significa anti-clericalisme, sinó voler la separació de l'Església i l'Estat. Ens agradaria que s'informés una mica més dels partits abans d'entrar-hi en valoracions. Com deia precisament Manuel Azaña, "Si los españoles hablásemos sólo de lo que sabemos, se generaría un inmenso silencio, que podríamos aprovechar para el estudio".