Magi
26/09/2011
15:22
No s'enganyin, les diades castelleres han estat perfectes, la resta ha estat tradició i más de lo mismo... Cal repetir el seguici tant com un telenoticies del Canal 324? Seguici per esmorçar, per berenar i per sopar. Cal que sigui sempre en llocs on no està garantida la seguretat dels espectadors? No seria millor tancar el seguici amb els correfocs? d'aquesta manera els nens menors de 4 anys no patirien disgustos i riscos? Algú ha pensat en posibles estampides de gent en algun carrer? La urbana ha fet festa aquests dies?
llop
26/09/2011
15:48
menos lobos caperucita
"civisme i convivència" (consellera dixit)
26/09/2011
16:21
On era la consellera per Santa Tecla?
Civisme i convivència? ON?????
Encara que TOTS els assistents haguessin estat cívics és del tot impossible el "civisme" cap als veïns de la Part Alta perque a uns carrers tan estrets com els de la Part Alta no es poden fer festes on participa tanta gent.
Diu: "cap alteració significativa"
Es veu que per la consellera cridar, pixar, vomitar, insultar els veïns que demanen silenci a les 4 de la matinada... no és significatiu.
ROVIROT
26/09/2011
17:40
Carmen,Carmeta.Todas estos actos INCIVICOS es responsabilidad tuya y te recuerdo que eres una simple GESTORA que para eso cobras y bien cobrada,resumiendo LA PART ALTA ni olvida ni perdona
Jordi Ferré
26/09/2011
18:40
Mai la Part Alta Catedral ha tingut pitjor polític i tècnic de
cultura i festes fins ara, crec que no tenen ni punyetera idea que
significa el dret al respecte i descans! Els seus credos pel que veig és: Mentir i
recolzarse tal com veig a la foto més amb algun mitjà de paper que no treuen
la veritat del que ha passat realment les nits a la Part Alta
Catedral.San passat pel forre la CONTAMINACIÓ ACÚSTICA.Salut
AXROVIRA
26/09/2011
18:56
La senyora Crespo debia estar en una altra ciutat durant aquests deu dies, o qui l'hi ha explicat només li ha comentat el que vol sentir.
Senyora abans cal preguntar si algú ha patit i s'ha sentit menyspreat durant aquests dies.
Per la consellera i tècnics zero en organització, i per alguns ciutadans doble zero en civisme.
Tot i que cal dir que el control corresponia a lAjuntament.
Volem descansar a les nits JA!!
Pep
26/09/2011
20:29
I ara que hi ha barra lliure amb les llicències de bars a la part Alta, més soroll encara. Sí senyor!
Chemer
26/09/2011
22:16
La fiesta ha sido el sufrimiento , las discusiones , algunas enganchadas con algún incívico borracho cuyos responsables son los que han estado promocionando estas borracheras ,de éxito nada mas bien fracaso y que se les ha ido de las manos la irresponsabilidad que se ha tenido respecto al descanso de los vecinos a las personas que vivimos como, gente mayor, gente enferma y la falta de respeto sensibilidad al hospital Santa Tecla.Que opináis los que estáis en la oposición,Alejandro,Victoria o estáis callados para que no os salpique alguna vomitada y de no saber que decir respecto de la fiesta nocturna.
Cati Pallarès (1)
27/09/2011
00:41
emira sra. Crespo: com a mínim li demanem que també doni compte de les notables, molt notables, extraordinàriament notables incidències que van afectar la baixada del dia 23 acabada la processó i el final de la traca el dia 25. El 23 la gran majoria de grups del seguici vam quedar bloquejats per un conat d'incendi al carrer Major. Fins i tot van venir dues dotacions de bombers i la guàrdia urbana va haver d'usar extintors per apagar el foc. Si l'entitat a la que estan vinculats els tècnics que vostè té, hagués rebut les instruccions oportunes s'hauria pogut evitar la incidència. No poden autoritzar que disparin aquest tipus de carretilla i sortidor, molt més potents que la mitjana.
Cati Pahissa (2)
27/09/2011
00:45
Pel que fa a la traca del darrer dia, els ciutadans no entenem com vostès posen en perill la nostra seguretat. Suposo que va veure com, un cop suposadament la traca en el seu tram de major intensitat ja havia petat, els espectadors vam poder accedir-hi a sota de les cordes. Aleshores, quan ja anaven els focs des del balcó, van esclatar trons de la traca. Ningú no els havia supervisat, ni ningú havia comprovat si tots havien esclatat. Vam tenir sort, sra. Crespo, però ni l'organització anit ni vostè avui han estat a l'alçada en la prevenció prèvia i en el reconeixement d'errades posterior. Així perd la credibilitat que pugui tenir.
Cati Pallarès i Cati Pahissa (3)
27/09/2011
01:12
Però estigui tranquila que nosaltres seguirem anant a les Festes. Això sí, no ens compti en els seus còmputs sense avisar-nos. Agraïdes.

Felicitats a TT i al Pitu per tenir un mitjà obert que no només dóna la versió "oficial".
Nurieta
27/09/2011
08:50
Massa foc de dimonis i poca pirotecnia de la bona quan tocava: tronades fluixes i castell de focs soso i curt. L'alcoholisme seguit del mullar els carrers : l'haurien de patir els de l'ajuntament a les seves cases. No m'agrada aquesta imatge de la ciutat
pànic a les escales de la Catedral
27/09/2011
09:29
Atenció a la baixada dels elements de foc per les escales de la Catedral després de la processó, es van produir escenes de pànic de gent atrapada a les escales que no anven preparades per suportar les carretillades de foc que ocupaven tot l'ample de les escales. Es van produir cremades a la pell i a la roba. Qui es fa responsable de tota aquesta irresponsabilitat, Sra. Crespo?
anonimo
27/09/2011
10:44
Quiero recordar muchos años atrás cuando en las fiestas del Cos de Bou tiraban cohetes y a una mujer le peto uno en una pierna con el resultado de que murió,el cielo este.Todo por unas malas gestiones de las fiestas cuyos responsables el Ayuntamiento,estas fiestas de Santa Tecla señora Carmen Crespo, Alcalde y tecnicos han tenido suerte y espero que la tengan, pero ojo, no siempre la suerte nos acompaña.este año en la Plaza de la Font podía haber ocurrido una desagradable tragedia.Corrijanse y haganselo mirar, por el bien de ustedes y sobre todo por la gente que quiere disfrutar de la fiesta.
diable tronat
27/09/2011
11:44
Cuanta persona entesa en material pirotècnic que tenim a Tarragona, l'any proposeu de fer-vos càrrec de tot el tema pirotècnic per les festes del 2012.
Quantes tonteries he llegit últimament, si no us agraden els petards, diables i demes no vingueu i si per contra tant sabeu poseu-vos en contacte amb l'ajuntament, com he dit abans per a que munteu tota la pirotècnia de cara el 2012.
diable tronat
27/09/2011
11:46
a pànic a les escales:
quan vas allí ja saps al que t'esposes, almenys jo i algun conegut mes, si que sabem el que pot passar estan allí, no estan difícil pensar-lo crec jo... jo he estat algun any i no es per tant...
diable tronat
27/09/2011
11:51
a nurieta:
que s’entén per pirotècnia bona? jo el material el vaig trobar be, de tronades fluixes res de res, el que passa, que molta gent desconeix, es que s'ha moderat els decibels per evitar trencadisses de vidres, els focs van dura 18 minuts, el temps habitual, amb colors vius i bona combinació, això si algun moment un mica lent, però per gustos colors.
diable tronat
27/09/2011
11:55
a cati pahissa:
nose si que algunes línies de trons al final de la traca, va ser expressament, jo crec que possiblement si, per altra banda havien cintes que acordonaven la zona i la gent podia veure perfectament que alli encara restaven trons per petar així que el millor era no pasar, com vam fer jo els meus i amics i alguna persona mes que es va percatar de la situació.
diable tronat
27/09/2011
11:59
a anonimo:
primeres noticies de una senyora morta a causa d'un petard, coet, o el material que sigues. Primeres noticies, que en tinc i això que tinc bastant relació per aquella zona...
Si algú sap mes i veu això que ho expliqui, que aprendre una mica no fa mal a ningú.
diable tronat
27/09/2011
12:07
Sentu hague posat aquestes parrafades, pero com a amant del mon del foc i de la pirotecnia, em rebenta que vagi gent d'entesa i despres no en tingui ni idea, ja prou m'he aguantat aquestos dies, pro ja no e pogut mes, u sentu de nou.
De pas felicitar el aquest per deixans debatre i opiniar, seguiu aixi.
Salut i bona piro
tic-tac
27/09/2011
12:46
i amb lo facil que es quedar-se a casa...a qui no li agradin els actes de foc/seguici que no els vagi a veure...
ens queixem per TOT
Nuri
27/09/2011
13:06
Mireu avui la info del diari Mes Tarragona: el tema del ferit a la traca no es pot minoritzar . Gravissim que aixo pugui passar . Qui vigilava aquesta zona de foc?
PART ALTA
27/09/2011
13:27
DIABLE TRONAT,saps el patiment que em tingut,tot sense control e incivisme i tens la mala educació de donar lliçós,"saps els coets te los fiques a casa teva" i dona gràcies que no tinguis que treballar o cap familiar malalt.PD no seras SOCIOLISTO?
Jordi Ferré
27/09/2011
13:50
Contestant diable Tronat:Os lo faig recordar i no olvidar. Està clar que de relació per
aquella zona no la tens o no saps o no t'interessa que
això surti. Dir-te que quan va ocórrer aquesta trista
desgràcia van deixar de tirar més coets a les festes del
Cos del Bou fins fa poc.Dirte perquè tinguis més
informació i els de l'Ajuntament també aquesta senyora
era família del "Bar la Queveda". Et parlo de més de 50
anys i abans els coets no eren tan forts com
ara i que déu ens agafi confessats.Salut i Benestar
campi qui pugui
27/09/2011
14:02
No passa res fins que passa i llavors, és curiós, ningú no té cap responsabilitat. No hi ha medalles per penjar-se.
Testaferro
27/09/2011
15:54
Diable Tronat.Me gustaría que nos contestaras y sobre todo al Ferré su comentario.O ahora no te interesa decir las verdades.Cuanto cobras en el Ayuntamiento para hacer el panoli,o cuanto te dan de subvención del dinero de los ciudadanos para que hagas de diable tronat.Si tronat ja se entiende.Sal con tu nombre y apellido y sabremos realmente del pie que calzas.
Jaume Tondo
27/09/2011
16:16
Farien bé els diables de no barrejar-se més del que ja estan amb l'organització i amb colors polítics concrets. El tema de la traca és un tema indefensable: es va fallar per part de l'empresa i per part de l'ajuntament. Hi va haver un ferit i podria haver estat més greu. Ras i curt.
JBL > Diable (molt) Tronat
27/09/2011
17:43
Has llegid el què has escrit, Tronat?
"...almenys jo i algun conegut mes, si que sabem el que pot passar estan allí,..." O sigui, tu i quants més?
S'entén perfectament l'àlies que has triat. Saps què significa treballar en la previsió d'accidents? Doncs, entre d'altres coses, que quan parlem de multitud, no tothom sap o entén què pot fer o on no s'ha de posar.
Com goses pensar que tothom "domina" com tu el tema dels petards i de la correcta ubicació, quan es veu cada dia que ni tant sols sabem fer una cua de forma correcta i ordenada a la caixa del supermercat o a l'autobús? Et mouries amb tanta xuleria p.ex. dalt d'un ferry sobrecarregat amb mar de fons? Uns quants, segur que si. I tu?
anonimo
27/09/2011
18:05
HAIL CRESPO,HAIL TECNICOS: ¡Y aún salen imbéciles del culo que los defienden!Este año la Fieesta ha sido un desastre,total.
ai mare
27/09/2011
18:55
al liante del diable, per la manera que as contestat diria que se qui ets...(soc en tavi), no te res a veure amb colla de tarragona, encara que es de tarragona.

a parti d'ara les festes es podrien dir de les borratxeres de menors...
i l'organitzacio nefasta, entre els bombers del 23 i la traca, per fer aixó tambè en se jo, que no tinc treball....
ai mare(2)
27/09/2011
18:58
Per cert tema lavabos, bona idea posar un per homes, peró una mica antiestetic quedava.
A bilbao els d'homes estan en una mena de caseta aquelles d'obres, si que ocupa mes, pro quedava mes disimulat, llàstima que els comentaris d'aquest dirai no els tingui en comte...
diable tronat
27/09/2011
22:16
Jo no sabia res dels fets del Cos del bou, tot i tindre parents a la part alta.
Jo nomes he comentat el tema pirotècnia i he estat en contra de la mostra incíviques.
Dissortadament ha hagut aquest incident a la traca, culpa de tots els implicats, tampoc entenc la dèria de la gent per arribar al final, (a voltes adolescents per fardar i fer-se el gallet).
Potser si m'he ,motivat massa però ja m'he topat amb massa gent que no en te ni idea i encara volia tindre raó.
A mes no estic en cap grup de la ciutat, ni a sou de ningú de l'ajuntament.
Espero que tot aclarit.
diable tronat
27/09/2011
22:17
Tavi si ho as encertat, avore si ens veiem tots un dia, cuide't
tarragonina
27/09/2011
22:54
Diable tronat, olé tú!
si no us agrada el foc no hi aneu ni a la traca ni al correfoc, amagueu-vos bé durant el seguici i vigileu pel carrer no us caigui una torreta al cap. Incidents clar que n'hi poden haver, sempre, i tota precaució és poca, però no per això les festes han de ser un desastre...
I Magí, el seguici, tu creus que es repeteix massa?? siusplau...
Escenes de pànic de gent atrapada a les escales?? cada any és igual!!els de tarragona ho sabem i molts aguantem aquella estona davant per veure, més tard, la patxoca que fa la resta del seguici baixant per les escales.
Civisme ens en falta, durant les festes i sempre.
a tarragonina des d'un ball sense foc
28/09/2011
01:26
Jo ballo en un ball dels que no tiren foc, i t'asseguro que enguany ens vam perdre el castell de focs x culpa de l'exces de foc k va provocar l'incendi al carrer Major. Si els diables (NO les besties) haguessin usat pirotecnia adient, haurien estalviat l'incendi, el tall, el retard i que seguici i castell de focs coincidissin. No m'ha agradat la Santa Tecla Canyi del Rafael i del cantajuego
el foc fa foc
28/09/2011
08:49
Un any, a la Rambla, a l'altura del carrer Sant Francesc i carrer la Unió, vaig veure com s'incendiava la jaqueta d'un diable. Jo que em pensava que la roba dels diables era antifoc, però aquell dia no va ser així. Va tenir sort el diable que ràpidament, els que eren al seu costat, li van treure la jaqueta ràpidament. Per sort, enguany, a la plaça de les Cols, es va incendiar una bandera i no la roba d'una persona.
joantarragoni
28/09/2011
12:54
No entenc com us queixeu per absolutament TOT, si hi ha festa pq hi ha, si no hi hagues, perque no hi ha!!!! evidentment tota precaucio es poca, pero penso que les festes han estat un exit. La gent a sortit al carrer a participar de tots els actes, el soroll es normal a les festes i es una setmana a l'any. si sota de casa vostra tinguessiu un bar tots els dies de la setmana no se que farieu, suposo q cremarlo perque quins fums gasta per aqui la gent...La gent per Santa Tecla estava feliç i va gaudir de la ciutat, i pel que sembla a la gent li molesta...
Magi
28/09/2011
15:03
Aquí teniu la festa: multitud d'opinions i maneres de pensar i fer. El que em sembla que queda molt clar, és que si mai passa alguna desgràcia amb el foc, amb les estampides de pànic, amb algun sonat etc... serà el consistori i tota l'escala de càrregs els que hauràn de carregar amb el pes de la justicia, o simplement de viure amb el tema la resta de les seves vides. Entenc que per se polític no es pot tenir cor, sentiments, vergonya etc però quan toca campanya no em vingueu a vendre motos.
INCIVISME
28/09/2011
17:48
JOANTARRAGONI: ANCARA TE DURA LA MAMADETA O ES QUE LA PORTES TOT L´ANY
tarragonina
30/09/2011
18:15
Amb tots els respectes, m'expliqueu que va passar al Cos del Bou? vaig passar mitja vida vivint allí i no he sentit mai aquesta història, el correfoc del 16 d'agost, es segueix fent com sempre. L'únic que no es fa és la traca (és un carrer massa petit per fer-la) i el castell de focs (es feia sobre el terrat de la jove i es va deixar de fer per perill de la infraestructura). Gràcies