Aquest divendres s'engega la Temporada d’Hivern 2009 al Metropol amb “La Dama de Reus”
Aquest divendres 30 de gener s'iniciarà la Temporada d’Hivern 2009 al Metropol amb l’obra La Dama de Reus; una producció del Teatre Nacional de Catalunya, dirigida per Ramón Simó i amb els actors Maria Molins i Manel Barceló, entre d’altres. Aquesta nova temporada del Metropol, recau en una desena d’espectacles d’una petita tria de música, teatre dramàtic i de comèdia, etc.

D’entre els espectacles de música, el més destacable és el del grup CaboSanRoque amb La caixeta de música, un exquisit espectacle sonor i cinematogràfic a càrrec de quatre instrumentistes manipuladors d’una enginyosa caixa de música.

Pel que fa a la comèdia, les converses amb la mama i Las noches de Paramount Comedy, són els espectacles més destacats. En primer lloc, una història divertida amb la Mercè Comes i el Miquel Gelabert fent de mare i de fill, respectivament i tractant aspectes com la solitud o la vellesa. I d’altra banda, després de dues visites a Tarragona, torna a venir l’humor amb majúscules de Paramount Comedy.

Pel que fa al Metropol Familiar, arriba el proper diumenge 22 de març a les 12h del migdia, havent sofert un canvi de data (ja que en un principi estava previst pel 7 de març a les 18.30h), El vestit nou de l’emperador, un gran espectacle familiar amb cinc músics, tres cantants i una actriu que recrea el cèlebre conte de Hans Christian Andersen.

En darrer lloc també cal destacar l’estrena del musical La Ciutat Anònima, Premi Beca Metropol 2008, que sota la direcció escènica de Marc Chornet i la direcció musical de Teresa Valls, és una història que parla de les dificultats de comunicar-nos i de la recerca de la tendresa.
Redacció TT - 27/01/2009 - 19:27h
anonim
28/01/2009
10:00
Felicitats al departament de cultura del ajuntament per aquesta programacio i al esforços que estan fent,( malgrat la retallada del presupost y la ja manifesta mancança de suport per parte del Govern "d'esquerres" ) per que les diferentes manifestacions de la cultura estiguin presents en la nostra ciutat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.