Prop de 260 actes per una nova edició de Tàrraco Viva
  
El festival Tàrraco Viva enceta una nova edició del 18 al 31 de maig, amb 42 activitats, vuit més que l’any passat, que engloben prop de 260 actes que es desenvoluparan en 26 espais de tota la ciutat.

Com a novetats d’enguany destaquen les Nits Tàrraco Viva on els tarragonins podran gaudir sense presses d’activitats amb reconstruccions històriques i de comentaris realitzats per historiadors sobre els espais monumentals.

Per consultar tots els detalls i el programa del festival ho poden fer en el document adjunt.
Documentació addicional
Redacció TT - 11/03/2009 - 19:31h
Albertus Magnus
14/03/2009
19:45
Romulo y Remo, tot és susceptible de crítica, només faltaria això. Però el TARRACO VIVA és una activitat cultural que funciona i ens dóna projecció internacional, i em consta que no es fa tot el que podria fer per part dels nostres polítics.
Per una vegada, són altres països els que ens tenen com a model. Per què ho hem de malbaratar, si està funcionant molt be? Ans el contrari; crec que s'hauria de promocionar més, que no estem massa sobrats d'activitats culturals (a Tarragona) que tinguin aquesta repercusió internacional. I si hi han xanxulls demostrables, doncs toca denunciar-los, però de cap manera s'ha de voler despullar un sant per a vestir-ne un altre.
Romulo y Remo
13/03/2009
20:59
Lo de el trabajo Albertus Magnus siempre son los mismos y tu lo sabes amígueles enchufados ha de ser rotativo y cada año gente nueva sacando de los responsables que ya lo tienen a mano. Y con el mismo dinero de los otros años ahora se podrán hacer mas actividades alucino.
Hay otras cosas que tambien atraiana los turistas pero como nosotros no nos casamos con nadie pues a tomar viento
Albertus Magnus
13/03/2009
09:15
Romula y Remo, aquesta manifestació cultural ja dóna feina a molta gent, i tot gràcies a l'atractiu turístic que genera.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.