0 comentaris
16:53
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El curs de català en línia, Parla.cat ha encetat avui un nou nivell
Aquest dilluns s’ha obert als usuaris la modalitat lliure del curs Intermedi 1
  
Avui s’ha obert la modalitat lliure del primer grau del nivell intermedi del Parla.cat, l’entorn d’aprenentatge de català en línia. Aquest nivell s’afegeix a l’oferta ja existent dels nivells bàsic i l’elemental, que es poden cursar tant en la modalitat lliure com en la de tutoria. Està previst que l’Intermedi 1 s’ofereixi també en modalitat amb tutoria a partir de l’11 de maig.

D’ara fins al mes de setembre s’aniran posant en funcionament de manera progressiva els dos graus que resten per completar el nivell intermedi. Un cop l’alumnat finalitza els continguts de cada nivell del Parla.cat, ha assolit els coneixements necessaris per optar a les proves oficials que s’organitzen de manera presencial i obtenir així la corresponent certificació acadèmica.

Com és l’entorn d’aprenentatge Parla.cat?

El Parla.cat és un entorn d’aprenentatge de català en línia, desenvolupat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència i l’Institut Ramon Llull, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Parla.cat posa a disposició de l’alumnat materials didàctics per aprendre la llengua catalana, que es complementen amb els continguts de caràcter lúdic i cultural que s’ofereixen a la Rambla virtual. Aquest espai també permet interactuar amb altres usuaris a través de fòrums i xats.

La Secretaria de Política Lingüística gestiona la modalitat lliure que ofereix els mateixos nivells que la modalitat amb tutoria. En aquesta modalitat els aprenents poden optar per un aprenentatge autònom i gratuït. El Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull gestionen la modalitat amb tutoria, que és de pagament (90 euros), la qual ofereix als inscrits la possibilitat que un tutor o tutora els guiï i faci el seguiment del seu aprenentatge. Els alumnes en aquesta modalitat poden fer pràctiques orals a les sales de xat de veu moderades pel tutor o per la tutora.

Podeu accedir al Parla.cat a través de la següent adreça http://www.parla.cat
Redacció TT - 04/05/2009 - 16:53h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.