0 comentaris
19:51
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La Xarxa de Suports a la Candidatura Tarragona 2016 s’estén per tot Catalunya
  
Aquest dimecres s’ha signat un conveni entre l’Institut Ramon Muntaner i l’Ajuntament de Tarragona que estableix les bases de col•laboració entre les dues entitats en la tasca de difondre la Candidatura de Catalunya a Capital Europea de la Cultura per a l’any 2016. La signatura l’han protagonitzat la tinent d’alcalde de Cultura, Patrimoni i Ensenyament, Rosa Maria Rossell, i el President del Patronat de l’Institut Ramon Muntaner, Ramon Fontdevila.

L’Institut Ramon Muntaner. Fundació Privada dels Centres d’Estudis de Parla Catalana va ser constituït el juliol de 2003 i té la seva seu a Móra la Nova. Aquesta entitat neix d’un acord entre la Generalitat de Catalunya i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, que representa la voluntat dels seus centres. La seva finalitat és la difusió i el suport als projectes d’investigació i de promoció cultural dels centres i instituts d’estudis de parla catalana, entitats dedicades principalment a l’estudi de la història i a la divulgació cultural dins els àmbits local i comarcal.

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), amb seu a l’Institut d’Estudis Catalans, és una entitat que aplega quasi 300 centres de Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Aragó i l’Alguer.

Amb aquest conveni, l’Institut Ramon Muntaner es compromet a implicar tots els centres adscrits en la Candidatura Tarragona 2016. Ambdues parts entenen aquest projecte com una gran oportunitat de projecció i difusió de la cultura catalana arreu.
També Bernat Joan i Marí, president del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha mostrat el suport de la seva institució a la Candidatura de Catalunya a Capital Europea de la Cultura per a l’any 2016.

Joan i Marí s’ha trobat aquest matí amb la tinent d’alcalde de Cultura, Patrimoni i Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona, Rosa Maria Rossell i Rigau. La consellera ha demanat a Bernat Joan i Marí que el Consorci per a la Normalització Lingüística col•labori en la difusió del projecte i en la recerca d’adhesions a través de la seva xarxa de centres i de serveis locals i comarcals. El Consorci, amb activitat a més de 100 municipis, agrupa 22 centres de Normalització Lingüística i té serveis en totes les comarques catalanes.

El Consell d’Administració del Consorci va aprovar donar suport a Tarragona 2016 en sessió del passat 14 d’abril.
Redacció TT - 06/05/2009 - 19:51h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.