0 comentaris
18:46
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona oferirà dissabte una programació especial nocturna per celebrar la Nit dels Museus
  
El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona celebrarà aquest dissabte vinent la Nit dels Museus, una iniciativa que convida a visitar l’espai des de les 10 de la nit fins a la 1 de la matinada. Els visitants podran gaudir d’una programació gratuïta pensada especialment per a aquesta ocasió.

A les 22 h s’obriran les portes i s’oferirà als assistents un tast de Summer 2009, beguda creada per Eduard Seriol, de la pastisseria Rabassó; a les 22,15 h hi haurà una visita comentada de l’exposició Mise en scène: último acto, de David Latorre, i a les 23 h començarà la visita a la col•lecció permanent del Museu, amb músiques inspiradores a càrrec de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona.

El darrer acte serà una activitat familiar a l’entorn de l’obra Summer 2005, on els assistents podran dissenyar la seva pròpia escultura i fer una reinterpretació a partir del model original.

En el transcurs de la vetllada, a la sala d'actes es projectarà filmografia de Joan Miró, Josep Royo, la Farinera i el Tapís de Tarragona.

Les activitats programades per aquest dissabte commemoren el Dia Internacional dels Museus, que se celebra dilluns vinent, 18 de maig.
Redacció TT - 14/05/2009 - 18:46h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.