El PSC qualifica de greu error la desaparició del festival Dixieland i reclama que es mantingui
  
Fotografia d'arxiu
El Grup Municipal Socialista considera un greu error que l’actual govern municipal d’ERC i En Comú Podem hagi eliminat el festival de Dixieland per l’any 2021, i l’hagi reconvertit en un certamen de jazz “sense marca pròpia i amb gairebé la meitat de pressupost”, aquesta davallada consta de 35.000€. El nou festival comptarà amb una partida de 40.000€, mentre el Dixieland tenia un pressupost de 75.000€. Per la portaveu socialista, Sandra Ramos, “costa molt consolidar una marca pròpia, i el festival de Dixieland és tota una referència en l’àmbit català, espanyol i europeu amb una història que supera el quart de segle”.

De fet, el festival de Dixieland arribaria enguany a la 27a edició, si s’hagués mantingut. “No és fàcil que les programacions arrelin en la ciutadania i aquest certamen, en canvi, ha aconseguit en els darrers anys una fórmula participativa i transversal que ha permès, fins i tot, el sorgiment de grups i iniciatives al voltant del festival”, ha explicat Ramos. Els festivals de jazz són habituals a moltes ciutats del país, “però el Dixieland és una marca consolidada i amb un prestigi contrastat, lligada a Tarragona, i eliminar-la és un gravíssim error”, ha comentat la portaveu del PSC.

Ramos ha recordat que en els darrers anys, el festival s’havia consolidat com un aparador pels grups locals i s’havia potenciat l’intercanvi amb festivals d’altres països europeus. “Tot això sota el paraigües d’una marca pròpia, que ara l’actual govern municipal ha fet desaparèixer de cara a 2021 i que reclamem que es recuperi” ha conclòs Ramos.
Redacció TT - 28/12/2020 - 16:53h
ds
05/01/2021
12:14
Ara toca la Dixiland, properamement la Tárraco Viva i després la Mitja Marató. O ves a saber que. No importa l'esforç passat ni el prestigi. Tot val en nom del Covid.

No tenim orgull de res. Som una ciutat sense il-lusió. Tot el que toquem ho espatllem.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.