La Trono celebra aquest carnaval obrint dues noves funcions de 'Laberint Striptease'
  
La Sala Trono ha començat l'any exhaurint les entrades de totes les funcions dels últims tres espectacles. Un dels més celebrats pel públic i la crítica ha estat 'Laberint Striptease', de la companyia del tarragoní Roberto G. Alonso. Un cabaret inspirat en l'obra 'Striptease' i en el teatre irregular i els poemes visuals de Joan Brossa. Un espectacle que inclou números de dansa, teatre, acrobàcia, música, cant, playback, transformisme i striptease. Un còctel d'arts escèniques que convida a canviar l'òptica de visió, a despullar la realitat i a transvestir-la per veure-hi clar.

Coincidint amb carnaval, la Trono aposta per programar de nou aquest espectacle dins de la nova programació de primavera de 2021. Una de les úniques ofertes culturals que hi haurà a la ciutat per carnaval i una segona oportunitat per aquelles persones que es van quedar sense entrada.

La nova programació de primavera portarà a la ciutat companyies pioneres i referents del teatre contemporani català com La Danesa, que presenta aquest cap de setmana l'adaptació teatral de Jumon Erra de l'obra 'Assaig sobre la lucidesa' de José Saramago. Un drama polític que pren de punt de partida unes eleccions on, de manera aparentment espontània, la societat vota massivament en blanc i que qüestiona la democràcia, el poder i la ciutadania.

Les entrades i tota la informació dels espectacles de primavera de la Sala Trono ja estan disponibles a www.salatrono.cat.
Redacció TT - 03/02/2021 - 09:45h
Carn-aval
03/02/2021
14:35
Si Carnaval prové de la carn, el striptease és un espectacle força adient.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.