0 comentaris
12:29
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Presentada la nova temporada de Teatres de Tarragona hivern-primavera 2021
  
L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presentat la nova programació de Teatres Tarragona que comprendrà hivern i primavera d’aquest 2021 i en la que podrem gaudir de 27 propostes ben atractives i dels diferents àmbits de les arts escèniques. Del 20 de febrer a l’1 de juny tindrem 12 espectacles teatrals; 10 concerts; 1 espectacle de dansa i 4 espectacles familiars, amb el cicle anomenat Petit Tarragona. El Petit Tarragona està sent ja un èxit de públic en la temporada anterior, èxit per al públic familiar que omple cada vegada el teatre. De febrer a maig veurem passar nens i nenes i els seus familiars els diumenges al matí, assegurant un públic fidel per al futur i omplint les butaques. Això ens satisfà especialment perquè garanteix que la cultura és segura al 100%.
Avui presentem una programació de transició, posem ordre a les propostes que es van haver de cancel.lar l’any passat amb motiu de la pandèmia, i tornem a programar set espectacles concretament que es van haver de cancel.lar, alguns exemples son les 24hores d’una dona amb Sílvia Marsó o Gossos de la Sala Trono i així mateix se’n presenten de noves com el gran èxit de la temporada Pedro Páramo de Mario Gas o La Cabra o qui és Sylvia, amb Jordi Bosch i Emma Vilarassau, entre d’altres. També s’incorporen a la programació de teatres, dues propostes úniques del Festival Tarragona Sona Flamenc, que tot i que es molt jove es un festival que va creixent i s’arrela a la ciutat i això es molt important. Al Teatre hi tindrem la Mayte Martín i un dels espectacles recuperats de la pandèmia, Federico García.

Nou sistema de venda d’entrades

Un altre dels punts a destacar d’aquesta primera programació del 2021 es que comptem amb un nou servei de venda d’entrades, que permetrà millorar i ampliar les prestacions d’aquesta eina, així com la proposta de nous descomptes o el lastminute, que ja s’ha dut a terme en l’anterior temporada i que ha funcionat molt bé. Com a millores substancials que permetran agilitzar moltes de les prestacions d’aquesta eina tan important, destaquem d’una banda les millores informàtiques, entre aquestes, a destacar un suport adequat a l'alta concurrència en la venda d'espectacles. També compta amb un millor sistema d'explotació de dades pel control i seguiment del servei i dona resposta a les adequacions derivades de la covid-19, com els canvis d’aforaments, enviament d'informació als usuaris, devolucions, etcètera. Així mateix, aquesta nova empresa perfecciona la gestió interna dels espectacles i les diferents demandes de les companyies i compta amb una bona usabilitat pels usuaris. Agilitzant la compra d'abonaments, descomptes i altres serveis via online i un sistema de validació d'entrades àgil i amb integració de dades i resolució de conflictes d'entrades.

Finalment apuntar que la programació de teatres porta, una vegada més, a la ciutat, els principals espectacles de la temporada de tot el país, però també dona suport i recolzament a la indústria cultural local, a dramaturgs, actors i actrius, músics i cantants tarragonins i tarragonines, ja que cal un suport fidel sempre, però d’una manera conscient i explícita encara més ara, en aquests moments tan durs que estem vivint. Per exemple, es recupera la trilogia de Shakespeare a càrrec de Marc Chornet, l'obra Gossos de Trono; un concert d’Àngel Òdena i la presentació del nou disc d’Anna d’Ivori.
Redacció TT - 11/02/2021 - 12:29h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.