Convocada una nova edició del concurs literari Relats de Dones i Còmics per la Igualtat
  
La Conselleria de Ciutadania, Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona convoca una any més el concurs literari Relats de Dones, que arriba a la 21a edició, i la 4a edició del concurs Còmics per la Igualtat, amb motiu de la celebració, el proper 8 de març, del Dia Internacional de la Dona.

La consellera de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar Cunill ha explicat que “la finalitat del concurs de relats és promoure les dones autores, cosa molt important ja que durant la història han estat invisibilitzades; i per altra banda, els còmics ens permeten, a través d'un llenguatge fresc i directe, promoure continguts culturals que reforcin la igualtat de gènere”.

Al concurs literari Relats de Dones hi poden participar dones (gènere sentit) majors de 16 anys, mentre que al concurs Còmics per la Igualtat, ho pot fer qualsevol persona major de 16 anys. La temàtica és lliure. Es premiaran les obres que, a través del llenguatge i de la imatge (en el cas del concurs de còmic), contribueixin més i millor a la reflexió, denúncia i sensibilització entorn d’una societat igualitària.

Els tres primers premis dels relats estan dotats amb 500 € el primer premi, 200 € el segon i 100 € el tercer premi; i el de Còmic, amb un únic premi de 300 €. Els veredictes es faran públics en el transcurs de l’acte de lliurament que tindrà lloc el proper 17 de març.
Redacció TT - 15/02/2021 - 21:08h
apa doncs
19/02/2021
21:03
Com més siguem més riurem.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.