0 comentaris
20:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La Diputació promou la publicació de la història de la ciutat de Tarragona, obra en sis volums dirigida per la URV
L’obra estarà enllestida a final de 2010
  
La Diputació de Tarragona impulsa la publicació de la Història de la Ciutat de Tarragona, una obra en sis volums que estarà dirigida per la historiadora i professora de la Universitat Rovira i Virgili (URV) Montserrat Duch. La col•laboració de la Diputació en aquest projecte s’ha oficialitzat avui a la tarda amb la signatura d’un conveni entre les dues institucions, a càrrec del president de l’ens intercomarcal, Josep Poblet, i del rector de la URV, Francesc Xavier Grau.

El cost total de l’edició dels sis volums és de 236.500 euros. L’acord signat avui preveu que la Diputació hi aporti 89.600 euros, dividits en tres anualitats. La resta anirà a càrrec de l’Ajuntament de Tarragona, mentre que la URV hi aporta el capital humà.

Editats per Pagès Editors, els sis volums de la Història de Tarragona estaran elaborats per diferents experts en història i geografia i inclouran textos, fotografies, reproduccions i il•lustracions de la ciutat. L’obra n’aportarà una visió històrica completa, des de la prehistòria fins els nostres dies.

El president de la Diputació ha destacat que serà “un treball excel•lent” i de gran importància, i ha mostrat la seva satisfacció per la col•laboració que l’ens intercomarcal realitza, un cop més, amb la URV. En aquest sentit, Poblet ha afegit que la vinculació amb la universitat i l’impuls del coneixement formen part del pla estratègic de la Diputació de Tarragona. Josep Poblet també ha agraït a Pagès Editors la participació en aquest projecte.

De la seva banda, el rector Francesc Xavier Grau ha ressaltat que la Història de Tarragona serà una obra “de referència”, que involucra a catorze historiadors i investigadors. Alguns d’ells han estat presents a l’acte de signatura del conveni, com també hi ha estat Montserrat Duch i representants de l’empresa editora dels llibres. Grau ha manifestat també el seu agraïment a la Diputació de Tarragona pel seu suport constant a la URV.
Redacció TT - 16/12/2008 - 20:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.