O Mar, a Salou, en un ambient de cova submarina, cuina mediterrània de peixos, mariscs i arrossos
Situat en una de les avingudes principals del centre de la Capital de la Costa Daurada, recentment remodelada com a zona per als vianants, ofereix una carta molt àmplia d’una línia de cuina tradicional mediterrània ben elaborada per xef Tihomir, ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/07/2021 - 11:05h
Rincón de Iruña, amb una estupenda cuina i agradable terrassa, a Cambrils
Una mousse de remolatxa i un gaspatxo de cirera d’aperitiu, un bon pernil ibèric de Guijuelo amb pa torrat amb tomàquet, unes anxoves, sardines i seitons amb “piparrak”, carpaccio de gambes vermelles amb oli de pinyons i pebrots farcits de ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/07/2021 - 10:38h
Albert Gúzman, a Sant Carles de la Ràpita, cuina d'autor i tradicional del Delta
Una vegada més, l’Albert Gúzman ens sorprèn amb una cuina d’autor molt ben elaborada, juntament a plats més tradicionals de la zona, en un dinar certament riquíssim, en l’agradable terrassa del restaurant de Sant Carles de la Ràpita. ... » continuar
Fèlix Llovell - 04/07/2021 - 11:30h
Ferran Cerro, restaurant guardonat, estrena carta d'estiu
Ferran Cerro, guardonat darrerament per la Guia Gourmand, com a “Restaurant Revelació 2021”, ja ofereix els seus comensals la nova carta d’estiu, en el format de sempre de 3 menús Menú S (Migdia)(migdia, de dimarts a divendres migdia, ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/06/2021 - 12:05h
De Vins, bona cuina mediterrània en el centre de Tarragona
Cuina mediterrània al centre de Tarragona, a dos passos de la Rambla Nova, en un local que la família Requena va reobrir l’any 2008, en un local funcional que es va ampliar posteriorment. De la mà de Francisco Requena, amb el suport de la seva ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/06/2021 - 14:41h
El Molí dels Avis, a l'Ametlla de Mar, per gaudir de la tonyina roja de Balfegó i la cuina marinera
Cuina de restaurant El Molí dels Avis, de l'Ametlla de Mar, arrenca de la cuina catalana mediterrània: arrossos, peixos, carns i incorpora com a màxima especialitat la cuina japonesa, amb la tonyina vermella de Balfegó. Un paradís d'aquest ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/06/2021 - 11:25h
El Círcol, de Reus, el nou restaurant de Xavier Macarrilla i Joan Urgelés
Els prestigiosos xefs, Xavier Martí “Macarrilla” i Joan Urgellés, des del passat 12 d’abril s’han quedat amb el restaurant El Círcol, de Reus, iniciant conjuntament un nou projecte gastronòmic en un entorn certament emblemàtic de la ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/06/2021 - 10:27h
'Menú del romesco' del restaurant l'Original Experiències Gastronòmiques, de Cambrils
El passat dilluns 24 de maig, el xef propietari, Joan Llaberia, del restaurant l’Original Experiències Gastronòmiques, de Cambrils, va rebre el guardó de “Millor Restaurant 2021” de la Guia Gourmand. Aquests darrers dies, juntament amb ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/06/2021 - 11:49h
Instint Cambrils: (R)evoluciona la cuina de mercat per compartir
L’Instint Cambrils és la nova proposta gastro del municipi cambrilenc. Situat en ple cor de la vila marinera, concretament al número 39 del carrer Pau Casals, l’Instint Cambrils (R)evoluciona la cuina de mercat per compartir. La passió és el ... » continuar
Fèlix Llovell - 27/05/2021 - 12:18h
Castillo de Javier reneix de les seves cendres amb un ambiciós projecte: 'Tres gastronomies, tres espais, un sol restaurant'
Castillo de Javier, dels germans Recari, va ser fa dècades un bon referent en la restauració de la Capital de la Costa Daurada, però en els últims temps passava per una situació amb més pena que glòria. Afortunadament l'empresari saragossà ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/05/2021 - 12:04h
1 2 3 4 5 6 ... 305
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.