Cessada la gerent del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona
El seu substitut serà Carles Sanz, gerent de l’agència de desenvolupament local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guixols
  
Montse Pascual, juntament amb Sergi de los Rios durant el FITUR d'aquest any
El Patronat Municipal de Turisme, presidit per Sergi de los Rios, ha pres la decisió de cessar a la seva gerent, Montse Pascual, després d’exercir en el seu càrrec durant 20 anys.

La cessió es produirà de manera oficial al mes de març, passant prèviament per l’aprovació al Plenari de l’Ajuntament de Tarragona. Aquesta destitució respon, segons fons municipals, al nou model de gestió turístic que el consistori està posant en marxa.

La persona que ocuparà el càrrec de Pascual serà l’actual president de l’Associació de Professionals de Turisme a l’Administració Local de Catalunya, gerent de l’agència de desenvolupament local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guixols i geògraf Carles Sanz.

Notícies relacionades:

El model de gestió del Patronat Municipal de Turisme serà de caràcter publicoprivat al 2010
Redacció TT - 16/02/2009 - 17:30h
feliu
18/02/2009
08:45
El de ls Rios, pero pobret si ni s'entera del que fan a Turisme, a seguit fen el que ja es feia, menys el jardi romà. Per no tenir, no tenen ni senyalat les rutes turístiques: Monjmetals, artistiques, de jardins, romanes, mitjavals, nocturnes, d'oci, de restaurants. Ull i jo no soc de San Feliu de Guixols.
jo (l'autentic)
17/02/2009
12:56
Ara massa bona pel "perfil" que gastan a can ERC, mira que 20 anys a la casa i ara dir que no tenien el quebuscaen i l'han trovat !a Sant ffeliu de Guixols". Hay esquerrenosos de calçotada, hon anireu a parar!.

Bé, ella torna al Ajuntament, cosa que alguns endollats del PSC i ERC quan surtin de l'Ajuntament no podran fer, al igual que al Mallolet, alies el "caguetes".
Jo
17/02/2009
12:08
Rosalia no te lo crees porque han echado a una enchufada de CdC???? Los cargos de confianza son eso de confianza y dudo que de los Rios tuviera mucha en esa convergente.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.