Amonaren Etxea presenta la nova carta tardor / hivern
La família Amonaren, Angueru, la seva esposa Manuela i el seu germà José Antonio, del restaurant asador i siderería, Amonaren Etxea Jatetxea, situat a l'entrada de Botarell (Baix Camp) han presentat la nova carta de temporada tardor / hivern. ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/10/2019 - 09:09h
Miami Can Pons participa a les Jornades del pop i l'arròs de Sant Carles de la Ràpita
El restaurant Miami Can Pons, de Sant Carles de la Ràpita, que recentment ha rebut la visita de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona , està participant aquest dies en les XXIX Jornades Gastronòmiques del pop i de l'arròs que s’estan ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/09/2019 - 11:05h
El mejor lugar para escapadas en Halloween
Se ha convertido en la atracción de terror más esperada en toda Europa, se trata de Port Aventura Park, un lugar grandioso para disfrutar en Halloween, donde se organizan eventos y sorpresas para toda la familia. Un espacio donde el suspense y la ... » continuar
Publi-espai - 28/09/2019 - 10:47h
Villa Retiro, el restaurant i hotel encissador de Fran López a Xerta
Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa culinària, que, malgrat la seva joventut, és moltíssima, ja que ha estat alguns anys al costat ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/09/2019 - 09:47h
Casa Macarrilla 1966, cuina evolutiva i d'autoria sense oblidar la tradicional marinera en Cambrils
Casa Macarrilla 1966, designat “Restaurant Revelació” en l’edició de la Guia Gourmand 2019 sorprèn molt gratament els comensals amb plats mariners d'autor de singular elaboració i creativitat, juntament amb d’altres de la cuina ... » continuar
Fèlix Llovell - 12/09/2019 - 10:23h
Sibarites, bona cuina, decoració i servei, a Gandesa
Situat en la plaça d'entrada a la població, Siberites sorprèn gratament als comensals, en primer lloc, per la decoració del menjador, molt acurada, combinant elements clàssics amb moderns, llums d'èpoques passades amb aranyes, parets de pedra ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/08/2019 - 16:38h
Mirador Badía, a l'Ampolla, una excursió marítima a les muscleres per assaborir els millors productes del Delta
Parlar del Delta de l’Ebre és gastronòmicament parlar dels seus millors productes com són l’arròs, els musclos, les ostres, els llagostins... Els germans Cabrera, Xavi i Rubén, dos grans emprenadors van posar en marxa l’any 2013 un ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/08/2019 - 16:26h
Nomad Festival torna a Miami Platja amb música, disseny i gastronomia del 21 al 25 d'agost
Nomad Festival, l’esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, torna un estiu més a Miami Platja (Mont-roig del Camp) en una nova edició per celebrar la recta final de l’agost. Després ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/08/2019 - 08:39h
L'Antic Molí, a Ulldecona, una de les millors cuines de les comarques tarragonines
Vaig conèixer a la família Guimerà fa molts anys quan regentaven un petit restaurant en un carreró d'Ulldecona en què es menjava molt bé. Vicent va néixer entre els fogons i ajudava als seus pares en aquell senzill establiment però amb ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/08/2019 - 11:29h
De Vins, cuina de producte, mediterrània i de mercat, al cor de Tarragona
Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el suport de la seva filla Isabel, per oferir cuina de producte, mediterrània i de mercat, que elabora ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/08/2019 - 10:30h
1 ...8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 307
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.