Twitter perquè serveix
La plataforma de comunicació va créixer un 752% el 2008 per l'estirada empresarial. IBM, BBVA, Telefónica i Caixa Navarra ho fan servir de forma habitual.
  
Reproduïm aquest post realitzat pel bloguer “El patito de goma”:

Twitter és l'últim invent ximple que s'han tret d'entre els pantalons aquesta gent que va crear el concepte de la web 2.0 i que “està de moda entre els bloggers d'avantguarda”. Déu n'hi do.
La idea consisteix a estar comptant-li al món minut a minut el que fas (o el que se't passa pel cap), et desdejunes, fas pi-pi, llegeixes el periòdic, discuteixes amb la parenta, reculls als nens, et baralles amb el cap, fas la figuereta, passes l'aspiradora, estàs sopant i al llit. Tota una novetat sens dubte ja que pots agregar un petit codi javascript al teu blog perquè tots els teus lectors tinguin disponible aquesta informació de vital importància. El que entre Madrid i Bilbao passant per Melilla s'anomena una gilipollez per a gafapastas. No li he contat a la meva mare el que faig en vint anys, com perquè s'assabenti ara llegint el meu blog, quin suïcidi.
A més de ser quelcom de poca utilitat creat per a narcisistes egòlatres i gairebé megalomaniacos és tot un negoci ja que el servei permet enviar sms per mostrar el que estàs fent. Tan entretingut deu ser que un cert Josh Bancroft va enviar 984 sms, ha de ser un tipus molt important on visqui i ara augmenta la seva popularitat amb això de ser el que més usa twitter. Que feliços han de ser els seus lectors sabent com li va la vida segon a segon.
Perquè està enganxant forts senyors/es, ara només falta que ho posin en tots els ipods, les foneres i Dans ens facin una guia d'optimització. Encara sort que és diumenge i les ximpleses m'agafen a esclat. Encara em sembla un misteri saber per a què serveix realment.


Nosaltres
pensem que és "un altre canal" més. No sé, l'actitud de Josh Bancroft és una mica la mateixa que al principi amb els blogs, i ara ja són un mitjà consolidat. No sé què serà de Twitter i similars, potser s'enfonsin o no, però per fer una ullada a aquest article de Cinco dias (veure link), que no quedi.
Redacció TT - 01/03/2009 - 11:31h
Agustí López
04/03/2009
17:15
Déu-n'hi-dó, que dolenta és la ignorància... Li hagués costat poc a patitodegoma fer un mínim de recerca i trobar centenars de llocs que expliquen les possibles aplicacions de l'eina. En fi, per què molestar-nos?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.