A 'Fuego Lento': una doble obra mestra, gastronòmica i cinematogràfica
Estem immersos en les dates més gastronòmiques de l’any i en l’horitzó només queda l’àpat familiar del dia de Reis i plantar-li cara al tortell. Aixecat el teló del 2024 us proposem una recomanació gastronòmicai que trobem a la gran ... » continuar
Helder Moya - 09/01/2024 - 10:20h
Un atractiu menú de tardor a The Lakehouse Bistrot
El 2023 per INFINITUM serà un any per recordar, el resort immobiliari de la Costa Daurada llueix diferents guardons de rellevància internacional. El de millor resort residencial de Golf d’Europa, el de millor desenvolupament residencial ... » continuar
Helder Moya - 21/12/2023 - 12:25h
El Casinet: gaudir de la vida amb una paella de primera
Les paelles de colors que presideixen l’entrada del Casinet són tota una declaració d’intencions. Primer, en l’aspecte gastronòmic, és un dels restaurants punters en arrossos de la Costa Daurada; i segon, en el missatge que Sergi Escolà, ... » continuar
Helder Moya - 12/12/2023 - 13:34h
La cabra hispànica s'apodera dels fogons del Amonaren Etxea
Aingeru Rodríguez -xef del restaurant Amonaren Etxea- és un ferm defensor del producte autèntic i certificat. Li agrada tafanejar, tastar, provar i, evidentment, cuinar. La seva persona exemplifica el fet de ser un veritable ‘laboratori ... » continuar
Helder Moya - 12/12/2023 - 13:24h
Xavier Fernández: 'El menú Arrels no és una experiència, és un espectacle gastronòmic'
El restaurant Seasons ha estrenat fa un parell de setmanes una nova proposta gastronòmica. Arrels és un menú degustació pensat per emocionar-se amb la cuina tarragonina. Una proposta per tornar a l’origen de tot. Aprofitem l’avinentesa de ... » continuar
Helder Moya - 05/12/2023 - 12:30h
Una ginebra innovadora nascuda d'olives de Les Garrigues
L’aliança entre Gaudea -empresa productora d’oli d’oliva DOP Les Garrigues- i La Destilateca -la microdestil•leria gastronòmica artesanal de Terrassa- ha servit per crear un producte únic i trencador: la ginebra d’olives GaudeaBotanics. ... » continuar
Helder Moya - 30/11/2023 - 15:14h
El fred arriba i l'escudella del Windsor també
Tot i que el fred es resisteix a arribar, només hem notat una petita baixada de temperatures, qualsevol davallada tèrmica és destacable en aquests temps de bogeria climàtica per optar per un plat calent. Amb aquesta premissa el restaurant ... » continuar
Helder Moya - 28/11/2023 - 12:30h
'Menjar és una necessitat, menjar bé és un art'. L'Acadèmia de Gastronomia de TGN es delecta a Mas d'en Bruno
La tardor ens brinda una àmplia gamma de tonalitats que al Priorat s’accentuen conforme et vas endinsant en el seu territori. En aquesta comarca de la demarcació de Tarragona, les carreteres no entenen de línies rectes. La velocitat és mínima, ... » continuar
Helder Moya - 28/11/2023 - 11:53h
Mas Vicenç presenta un Vi Novell 'anti Black Friday' i solidari amb l'ELA
El celler Mas Vicenç, ubicat dins la DO Tarragona, ha presentat aquest migdia el seu nou Vi Novell. Un vi fresc, d’enguany i que en el mes del ‘Black Friday’ busca allunyar-se d’aquestes campanyes agressives envers el consumidor per enfilar ... » continuar
Helder Moya - 22/11/2023 - 12:39h
Els 'callos' del Gordo 2 causen autèntic fervor
És un dia qualsevol al bar El Gordo 2. Per ser més explícits és un dia entre setmana en aquest establiment situat al Polígon Riuclar de Tarragona. El local està ple fins a la bandera i només són les 9:30h del matí. És hora puntai no hi ha ... » continuar
Helder Moya - 12/11/2023 - 22:07h
1 2 3 4 5 6 7 ... 313
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.