0 comentaris
08:32
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Presentació de la Guia Gourmand 2018, a càrrec de Vicent Guimerà, xef propietari, de l’Antic Molí, d’Ulldecona
  
Al restaurant Espai Prioral by Joan Urgellès, de Reus, s’ha presentat la Guia Gourmand 2018, en la seva 27ª edició. La presentació ha anat a càrrec del xef propietari, Vicent Guimerà, del restaurant L’Antic Molí, d’Ulldecona reconegut el 2017 amb una estrella a la Michelin.

Acabada la presentació s’han lliurat les distincions que per l’any 2018 atorga la Guia, per part dels directors Fèlix Llovell i Ramon Segú. A tancat l’acte l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat de la Regidora de Promoció de la Ciutat, Montse Caelles. Finalment, Joan Urgellès ha ofert a tots els assistents un exquisit dinar.

Distincions del 2018
Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són:
• Restaurant de l’any 2018: Joan Urgellès, Reus.
• Hotel de l’any 2018: BCN Urban, Barcelona
• Celler de l’any 2018: Ronadelles, Cornudella de Montsant.
• Restaurant Revelació de l’any 2018: Deliranto, Salou.
. Producte de l’any 2018: Mel Muria, Perelló
. Vermut de l’any 2018: Yzaguirre, Morell
. Guia de l’any 2018: Repsol

La Guia Gourmand ja és a les llibreries
La “Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, i edició de Arola Editors, acaba de sortir i ben aviat es podrà trobar en les millors llibreries del país, al preu de 20 euros. En aquesta 27ª edició, corresponent a l’any 2018 hi ha una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d’acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, pels autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments.

Web: www.guiagourmand.com
La Guia es pot també consultar, íntegrament i gratuïtament en la web que a través de la localització per municipis o directament per establiments facilita la trobada dels restaurants i hotels, incloent fotografia i mapa de situació, a més de tota la informació, actualitzada al dia: www.guiagourmand.com

Els millors de Catalunya i quadre d’honor
En el quadre d’honor es relacionen els millors restaurants qualificats amb una nota de 8/10 o superior. En aquest ranking del 2018 els millors de Catalunya són: Amb 10/10: El Celler de Can Roca; amb 9,75: Via Veneto; i amb 9,50: Caelis, Disfrutar, La Cuina de Can Simón, Lasarte, Les Cols, Miramar de Llançà, i Sant Pau-Carme Ruscalleda.

A les comarques tarragonines, amb 9,25: Can Bosch, L’Antic Molí, Les Moles i Villa Retiro; amb 9: Deliranto i Joan Urgellès; i amb 8,75: Casa Macarrilla 1966, Mas Folch i Miramar de Cambrils.

Contingut
La Guia Gourmand, és un manejable i útil volum anual que recull en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats, amb tota la informació actualitzada que d’aquests es pugui precisar.

En els últims capítols, titulats “altres llocs d’interès” s’inclou també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Côte d’Azur francesa, Mònaco, Vall del Loire, Alsacia, París, i Selva Negra. En total, informació d’uns 600 establiments que interessen al “Gourmand”.

Els restaurants de Catalunya i Andorra s’han puntuat després de la visita als mateixos, tenint també en consideració les opinions remeses pels lectors. La valoració de l’establiment s’estableix amb el següent criteri: cuina, màxim 6 punts. Decoració i marc físic màxim 2 punts. Celler màxim 1 punt i Servei i detalls, màxim 1 punt. La màxima puntuació suma 10.

Altes i baixes en l’edició de 2018
En aquesta edició hi ha un total de 60 altes i 23 baixes d’establiments.

El dia 9 de desembre es presentarà a Tarragona
Després de la presentació a Reus, el proper dissabte, dia 9 de desembre, la Guia Gourmand 2018 es presentarà al Mercat Central de Tarragona.
Fèlix Llovell - 28/11/2017 - 08:32h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.