0 comentaris
07:15
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Presentació de la Guia Gourmand 2019 i lliurament de guardons a: Mas Passamaner, Casa Macarrilla1966, Clos Galena, Mas Tapiolas, Puerto Madero, Borges Eco Natura i Bareiss
  
En el Hotel Monument Mas Passamaner, de la Selva del Camp, s’ha presentat avui, dia 26 de novembre, la Guia Gourmand 2019, en la seva 28ª edició. La presentació ha anat a càrrec del xef propietari del restaurant Cinc Sentits, de Barcelona, Jordi Artal, reconegut amb una estrella a la Michelin. L’acte ha estat presidit per l’Alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals i han assistit una seixantena d’autoritats, periodistes, representants del sector turístic i de la restauració.

Acabada la presentació s’han lliurat les distincions que per l’any 2019 atorga la Guia, seleccionats pels directors Fèlix Llovell i Ramon Segú. Finalment, el restaurant de l’hotel ha ofert a tots els assistents un excel•lent dinar.

DISTINCIONS DEL 2018

Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són:

• Restaurant de l’any 2019: Mas Tapiolas (Sallés Hotel Mas Tapiolas). Santa Cristina d’Aro.

• Celler de l’any 2019: Clos Galena. El Molar (Priorat).

• Restaurant Revelació de l’any 2019: Casa Macarrilla1966. Cambrils.

• Restaurant Argentí de l’any 2019: Puerto Madero. Cambrils.

. Producte de l’any 2019: Borges Eco Natura, Ametlla Bio de Borges. Reus.

. Millor Hotel d’Alemanya 2019: Bareiss. Selva Negra.

• Hotel de l’any 2019: Hotel Monument Mas Passamaner. La Selva del Camp.

LA GUIA GOURMAND JA ÉS A LES LLIBRERIES
La “Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, i edició de Arola Editors, acaba de sortir i ben aviat es podrà trobar en les millors llibreries del país, al preu de 20 euros.

WEB: WWW.GUIAGOURMAND.COM
La Guia es pot també consultar, íntegrament i gratuïtament en la web que a través de la localització per municipis o directament per establiments facilita la trobada dels restaurants i hotels, incloent fotografia i mapa de situació, a més de tota la informació, actualitzada al dia: www.guiagourmand.com

ELS MILLORS DE CATALUNYA I QUADRE D’HONOR
En el quadre d’honor es relacionen els millors restaurants qualificats amb una nota de 8/10 o superior. En aquest ranking del 2019 els millors de Catalunya són: Amb 10/10: El Celler de Can Roca; amb 9,75: Via Veneto; i amb 9,50: Caelis, Disfrutar, Lasarte, Les Cols, Miramar de Llançà,
A les comarques tarragonines, amb 9,25: Can Bosch, L’Antic Molí, Les Moles i Villa Retiro; amb 9: Deliranto, Joan Urgellès i Sanromà.

ALTES I BAIXES
En aquesta edició hi ha un total de 58 altes i 38 baixes d’establiments.
Fèlix Llovell - 27/11/2018 - 07:15h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.