0 comentaris
11:07
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Sadoll restaurant, en el nucli antic de Tarragona i decoració modernista, compleix 15 anys
  
L’abril de 2006, en Joan Ruiz i Eva Sánchez, van inaugurar el restaurant Sadoll, que aquest any està celebrant el XV aniversari. Ell al davant de la cuina i ella al capdavant de la sala venen desenvolupant en aquests 15 anys una positiva tasca gastronòmica en un marc físic molt singular, d’estil modernista.

En Joan, amb una formació que arranca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i es complementa en diferents restaurants de Barcelona, Cuba i la Costa Daurada i Eva proposen al comensal una línia de cuina mediterrània tradicional sincera i sense artificis, amb pinzellades modernes i utilitzant productes de temporada.

Sadoll, que vol dir “quedar satisfet després d’un àpat” és la missió d’aquesta jove parella en el seu local de la Part Alta de Tarragona, molt a prop de la Catedral. El restaurant disposa de dos menjadors que ens recorden els temps de principis de segle vint, molt agradables, amb quadres de paisatges tarragonins i una capacitat per fins a 40 comensals (en una sala 20 comensals i a l’altre fins a 30, per grups).

A l’oferta culinària s’hi suma al migdia de dimarts a divendres no festius, un menú de 15,00 euros que ofereix una sèrie d'especialitats que varien segons temporada.

La Bodega està climatitzada i a la carta de vins i caves hi ha unes 30 referències. El vi de la casa és el Catrell Novell blanc, negre o rosat (DO Conca Barberà) Rosa Maria Torres, 11,00.

Entre les especialitats de la carta podem destacar els cargols saltats amb sal i pebre acompanyats amb allioli, 13,00€; “callos” amb capipota i cigrons, 9,000€; foie curat a la sal i caramel•litzat amb avellanes i compota de figues, 13,00€; pop i papada de porc (cuinada 24 hores) amb carxofes i salsa de romesco, 18,00€llom de bacallà amb sobrassada de Mallorca i mel del Perelló, 15,50€ ; filet de rèmol a la donostiarra, 17,00€ ; “steaktartar” de vedella clàssic, 14,00€ ; couland de xocolata amb gelat de vainilla, 6,00€; pastís de formatge amb sorbet de gerds , 5,00€; el nostre tiramisú, 5,00€.

Carrer Talavera, 25 cant. Mercè. (43003) Tarragona. Tel.: 977 24 44 04. Horarimigdies de dilluns a divendres de 13:30 a 15:30.Horari de menjar per emportar i lliurament a domicili: migdies de dilluns a diumenges de 13:30 a 15:30. Vespres els divendres i dissabtes de 20:30 a 22:00.4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Menjador privat per a fins a 30 comensals. Correu electrònic: sadoll@sadollrestaurant.com. Web: www.sadollrestaurant.com
Fèlix Llovell - 29/04/2021 - 11:07h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.