0 comentaris
09:56
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Més Que Tapes, excel.lents tapes d'autor per compartir i gaudir d'una alta gastronomia
  
Els germans Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el”Tapes i Tapes”al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciutat, la segona obertura va arribar 6 anys després, amb el restaurant”Més Que Tapes”, els dos a molts pocs minuts de la Plaça Mercadal. En Marc i en Roger han fet de la gastronomia la seva forma de vida, l’estimen, la viuen, la coneixen, la investiguen i la modifiquen, per tal de crear els seus plats; mantenint una ment oberta sobre els ingredients i les diferents novetats culinàries.

En la seva constant evolució dins el món gastronòmic, participen de forma molt activa, treballant amb innovacions i tècniques culinàries, assistint a diversos esdeveniments culinaris. L’equip de cuina utilitza tècniques tradicionals combinades amb d’altres més alternatives i nous mètodes. Fans del Slow Cook i de la cuina a baixa temperatura s’inspiren en la cuina local, aprofitant que la zona del Baix Camp ofereix una amplíssima quantitat de productes de gran qualitat. Formes de cocció, història i productes nacionals i internacionals juguen un paper molt important dins la seva filosofia gastronòmica. Amants del producte de proximitat i Km0, però on els gustos i ingredients internacionals comparteixen protagonisme en un mateix plat, sigui a la salsa, com acompanyament o en el producte principal d’aquest. El fil conductor de la seva cuina, és la brasa.

La carta es divideix en aquestes seccions: Per estimular les papil•les: minicoca de tàrtares de sardines (2u), 9,90 €; ostra amb granissat de mar i te matcha, 5,20 €. Fregits: rabas de potetes de calamar amb ortigues de mar i kimchi de romesco, 14,50 €. Per menjar amb les mans: hot dog de rossa gallega madurada (2u), 11,90. Brasa: carbonada de Portobello a la brasa, 8,90 ; xampinyons a la brasa amb celeri i salsa trufada, 7,90 €. Postres: torrija de crema catalana i bergamota, 6,90 €. Tot exquisit. Cada migdia, de dimarts a divendres, ofereixen un Menú.

Carrer Santa Anna 20. (43201) Reus. Horari: Dilluns de 20.00 a 23.00; de dimarts a dijous de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 23.00; divendres i dissabte de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 0.00. Tanca: Diumenge. Horari: de 13,15 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Tel.: 977 34 02 24. Tanca dilluns migdia i festius tot el dia. Master Card i Visa.
Fèlix Llovell - 16/11/2021 - 09:56h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.