0 comentaris
15:18
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'aigua per subscripció arriba a les llars catalanes
  
No hi ha dubte que el tema de la salut ha cobrat més importància que mai arran dels esdeveniments mundials que hem viscut en els últims anys. A més, internet ha ajudat a crear una imatge una mica més realista sobre la qualitat dels aliments que solem consumir, ja siguin carns, peixos, cereals o fins i tot de l'aigua que utilitzem diàriament per a beure i cuinar. I és d'aquest últim tema sobre el qual us parlarem a continuació.

Encara que és probable que a alguns de nosaltres ens soni el terme "osmosis", seria també bastant normal que no l'hàgim relacionat mai abans amb l'aigua ni amb els beneficis que aquest procés té per a ella. Però afortunadament una empresa catalana anomenada Aquaflix ha perfeccionat aquest sistema i ha creat una manera de tenir aigua purificada de màxima qualitat per al consum en les nostres llars.

La veritat és que mitjançant un sistema de subscripció mensual en forma de tarifa plana, podrem gaudir de tota l'aigua osmotitzada que vulguem gràcies a les aixetes que Aquaflix instal.larà en les nostres llars, i que són capaces d'efectuar el procés conegut com osmosi inversa, mitjançant el qual l'aigua passa a ser purificada, llevant-li totes les impureses, sabors, olors i deixant-la amb una qualitat i un gust superior a la de les millors aigües embotellades.

En què consisteix el procés de tenir aigua osmotitzada

Encara que l'aigua de les aixetes de les nostres llars és probablement un aigua que s'obté de manatials, el tractament amb clor i altres substàncies que se li donen en moltes plantes per a assegurar-se que com a mínim és aigua que té un grau de potabilitat totalment acceptable per a la nostra salut, pot ser que el seu sabor no sigui del tot agradable per a molts de nosaltres. I no sols això, sinó que a llarg termini, la seva duresa i el seu alt contingut en minerals, calci, magnesi, mercuri, nitrats o fins i tot clor i fluor, poden acabar passant factura sobre la nostra salut, creant càlculs renals (les doloroses pedres en el ronyó) o malalties en l'aparell digestiu a llarg termini.

La solució ja es coneixia fa molt temps, i era ajuntar els termes aigua osmosi per a obtenir així una aigua de màxima qualitat i que arreglés de cop tots els problemes que l'aigua de l'aixeta portava. El problema era poder fer-lo de manera individual en les llars de tots els ciutadans, i si podia ser, d'una manera barata, sostenible i còmoda.

Però afortunadament per a nosaltres, l'empresa Aquaflix va aconseguir resoldre tot això amb una gran feina científica i amb el seu servei d'aigua osmotitzada per subscripció per a les nostres cases.

Beneficis del sistema d'aigua osmotitzada

Els avantatges de l'aigua osmotitzada són enormes. Fins i tot si comparem aquest tipus d'aigua amb l'aigua filtrada que fa anys ens oferien, però que avui dia ja se sap que està molt lluny de poder comparar-se amb la puresa i l'exquisidesa de l'aigua que ha passat pel procés de osmosi inversa.

Les màquines d'osmosi de grans prestacions que instal.la Aquaflix a les nostres cases, amb 5 etapes de filtratge, són capaces de subministrar-nos aigua osmotitzada a demanda i sense interrupcions, aconseguint que tinguem una aigua de mineralització baixa, cristal.lina, purificada, totalment beneficiosa per a la nostra salut, i lliure de qualsevol cosa nociva que pogués contenir qualsevol de les canonades que la transporten cap a les nostres llars.

Les més de 700 ressenyes favorables de clients que ja compten amb aquest servei de subscripció mensual a l'aigua osmotitzada deixen clar que estan més que contents. I és que no se'ns ocorre cap pega o desavantatge que pugui tenir aquest sistema, ja que no sols estalviem temps i diners (ja no hem d'anar a comprar aigua embotellada) sinó que a més contribuïm al medi ambient, evitant l'acumulació de deixalles en forma de plàstics de garrafes i ampolles que omplen els contenidors d'escombraries dels nostres pobles i ciutats.
Publi-espai - 21/09/2022 - 15:18h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.