0 comentaris
10:29
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Quins són els beneficis de contractar Bassols Energia?
Els avantatges de la companyia energètica Bassols Energia van més enllà de la teva factura
  
La crisi energètica és un dels assumptes que més preocupa actualment a la societat catalana i a Bassols Energia en són conscients. Per això, la companyia olotina busca donar resposta a aquesta crisi a partir d’uns valors clars i ferms, com ho són el respecte pel medi ambient i la vocació social. Aquests valors es materialitzen, per exemple, en l’aposta per l’energia verda i la transició energètica, elements bàsics en la lluita contra el canvi climàtic, o en la proximitat amb el client i les seves necessitats.

Compromesos amb l’entorn, el territori i la població local, Bassols Energia suposa una alternativa local a les grans empreses monopolístiques del sector. Es tracta de la companyia d’energia en la qual més veïns de la Garrotxa confien.

Des de fa més de cent anys, el grup empresarial del qual forma part ha treballat per donar resposta a les necessitats energètiques de veïns i empreses de la comarca. Nascuda a la Garrotxa, Bassols Energia ha optat sempre per la proximitat amb el ciutadà. Per això, l’empresa olotina col·labora freqüentment amb diverses entitats del teixit empresarial i social de l’entorn comarcal. Recentment, s'han establert algunes aliances amb institucions esportives de l’àmbit local.

El passat setembre es va anunciar un conveni de col·laboració entre Bassols Energia i la Unió Esportiva Olot, club emblemàtic a la capital de la Garrotxa. En el mateix sentit, la companyia energètica també ha col·laborat amb la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) amb motiu la cursa Trepitja Garrotxa, esdeveniment de caràcter esportiu i solidari. D’altra banda, Bassols també dona suport a iniciatives culturals i socials, com el festival de llum i foc Lluèrnia, pel qual s’ha preparat una instal·lació, o l’esdeveniment PIA&GO, dut a terme per les Escoles Pia de tota Catalunya, que organitza una diada festiva i esportiva per recaptar diners per causes solidàries. Així, gràcies al seu compromís amb la població local i els seus interessos, Bassols Energia rep opinions molt positives dels veïns de la comarca.

Tanmateix, el compromís amb el territori no només suposa implicar-se en l’activitat social i cultural de l’àrea, sinó també en donar solucions directes a les necessitats energètiques de la ciutadania, d’absoluta prioritat en l’actual context social i econòmic. Així, alguns dels objectius primordials de la companyia impliquen maximitzar la independència energètica dels seus clients, protegint-los dels increments desmesurats dels preus de l’energia, i per buscar alternatives als models energètics actuals, oferint opcions que siguin més respectuoses amb el medi ambient.

I és que Bassols no només ofereix subministrament elèctric, sinó també altres productes i serveis que incideixen molt positivament en la lluita contra el canvi climàtic i l’encariment de preus, com poden ser els panells solars o els punts de càrrega de vehicles elèctrics.

Un altre exemple és el projecte d’energia al núvol, que entrarà en funcionament a finals d’aquest any. Aquest, estableix un espai virtual per mitjà del qual els clients que produeixen la seva pròpia energia elèctrica podran emmagatzemar els excedents sense haver de fer servir bateries físiques.

D’aquesta manera, es dona una doble resposta per solucionar dues problemàtiques: es disminueix la despesa econòmica en energia per part dels clients alhora que es redueix l’impacte ambiental. En definitiva, Bassols Energia treballa per a fer realitat una transició energètica cap a un model més sostenible.

Així doncs, el seu compromís i la seva implicació amb el territori, l’aposta per la transició energètica per mitjà de la innovació tecnològica, i una llarga trajectòria oferint servei de qualitat, fan que Bassols Energia sigui l’empresa energètica amb més clients a la comarca de la Garrotxa.
Publi-espai - 22/11/2022 - 10:29h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.