Realitat o superstició?
Hi ha tradicions i supersticions per a totes les creences i gustos
  
La nit del 31 està plena de supersticions, que tenen a veure amb bons auguris per a l'any que comença.
Hi ha tradicions i supersticions per a totes les creences i gustos. Encara que molts diguin que són ximpleses, arribades les 12 de la nit, més de dos salten amb el peu dret, porten roba interior de color vermell, o baixen escales amb maletes com a bojos…
Així, que per a tots aquells que creuen en aquestes coses, aquí els hi deixo una recopilació d'unes quantes d'aquestes supersticions o rituals d'Any Nou, pot escollir la que més li agradi, o provar amb totes … i sobretot, recordi que en tots els casos és necessari tenir fe o, almenys, esperit de diversió i participació, així que prepara els teus rituals i Feliç Any Nou!

-Menjar el raïm: s'ha de menjar un raïm per cadascuna de les 12 campanades del rellotge, alhora que es demana un desig, farà que tots se li compleixin.
Però el que no tots saben és que deuen ser sis raïms verds i sis morats. D'aquesta manera els anhels i aspiracions es faran realitat, almenys això diuen!

- Asseure's i tornar-se a aixecar amb cadascuna de les 12 campanades: porta matrimoni.

- Rebre l'any nou amb diners dins les sabates: porta prosperitat econòmica.

- Per tenir molta roba nova: la nit del 31 has d'usar la roba interior al revés! Porta-la vermella per a l'amor i groga per als diners.

-Utilitzar roba interior vermella: li farà trobar l'amor de la seva vida.

- Utilitzar roba interior groga: li portarà molta felicitat i alegries. (Molt millor si és regalada)

- Posar un anell d'or a la copa de cava amb què es farà el brindis, t'assegurarà que et no falti els diners (atenció d'empassar-t'ho).

- Encendre espelmes de colors: t'assegurarà un espai ple de tranquil•litat per materialitzar els teus somnis. Les blaves porten la pau; les grogues, abundància; les vermelles, passió; les verds, salut; les blanques, claredat, i les taronges, intel•ligència.

- Repetir en veu alta o mentalment la frase següent: "Serè feliç aquest any" mentre repiquen les 12 campanades.

- Treure les maletes a la porta de la casa per tenir molts viatges l'any que comença i millor encara és donar la volta al carrer carregant-les.

- Repartir espigues de blat: símbol de l'abundància. L'ideal és distribuir-les entre tots els assistents i també escampar-les per la casa.

- Llançar monedes al sostre assegura benestar econòmic tot l'any.

- Esperar a les 12 de la nit amb un bitllet o una moneda en cadascunes de les butxaques per tenir abundància durant l'any

-Escriure en un paper tot el pitjor de l'any i cremar-ho, i en un altre paper tot el què volem de bo per a aquest any que comença, i ficar el paper amb els nous desitjos en una copa de cava.

- Abans de les dotze cal escriure en un paper tots els propòsits que es tinguin i al moment de donar l'abraçada de feliç any, estrènyer ben fort el paper amb la mà.

Que tinguin un Bon any 2009!!!I com no, que es compleixin tots els seus desitjos.
Redacció TT - 30/12/2008 - 19:55h
yodemayorquieroserrica
31/12/2008
10:16
Jo em ficaré bitllets de 500 a les sabates, a les butxaques i els tiraré al sostre, espero que no se'm cremin amb les espelmes de colors i per si de cas em ficaré també a la roba interior groga i vermella per si de cas.
Matias
30/12/2008
23:02
Jo provaré les espelmes. Bona nit tingui.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.