0 comentaris
12:41
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Es posa en marxa el Servei municipal ‘Igualtat d’Oportunitats al Treball’
Se’n podran beneficiar els diferents departaments del Consell Comarcal, els ajuntaments i qualsevol empresa de la comarca
  
Aquest mes de febrer s’ha posat en marxa el Servei municipal ‘Igualtat d’Oportunitats al Treball’ adreçat a tota empresa o agrupació empresarial, entitat pública o privada de la comarca de l’Alt Camp per tal d’afavorir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes a l’àmbit laboral. Beneficiant, de forma general, a tota la societat civil i, en particular, a l’empresariat i a la població activa femenina.

El servei està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i impulsat per la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball de la Generalitat, en conveni amb les diputacions provincials per al desplegament d’una xarxa de cent cinc agents locals d’igualtat a tot el país. En el Camp de Tarragona s’han incorporat deu agents i cinc a les Terres de l’Ebre.

La durada del projecte és fins l’agost 2010, amb possibilitat d’un any més. En cas que es tiri endavant aquesta pròrroga, la Diputació de Tarragona aporta el 25% del cost salarial de l’agent d’igualtat i el 75% restant ho assumeix l’ens local contractant.

Funcions

Internes: elaborar el Pla d’Igualtat del Consell Comarcal i promocionar la incorporació del principi d’igualtat dins la pròpia organització per tal de fer-la efectiva a totes les polítiques locals, especialment en els programes i actuacions de promoció econòmica i d’ocupació.

Externes: suport i assessorament a les empreses de la comarca en relació a l’elaboració i implantació de plans d’igualtat, i en noves formes d’organització del temps (conciliació vida personal i laboral, polítiques de flexibilitat, desenvolupament personal i professional, fomentar l’ús del llenguatge no sexista, sensibilitzar per combatre la segregació horitzontal i vertical,etc.). Així com oferir assessorament, des de l’àrea de promoció econòmica, en Tecnologies de la Informació i Comunicació dirigit a les pimes i micropimes del territori. I col•laborar amb l’àrea de joventut en la borsa de treball “Treballateca”.
Redacció TT - 18/02/2009 - 12:41h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.