El president de la Cambra demana un Pacte d’Estat per superar la crisi econòmica
D'altra banda, les Cambres de la demarcació fan pinya per defensar l’opció catalana de l’Autovia de l’Ebre A-68
  
Aquest dijous les Cambres de Reus, Tarragona, Tortosa i Valls, i la URV han presentat l’Anàlisi de conjuntura corresponent al darrer trimestre del 2008, de la que es desprèn que estem davant una crisi econòmica de conseqüències imprevisibles i d’una gran virulència pel que fa a la destrucció de llocs de treball.

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha demanat en la seva intervenció “un Pacte d’Estat. La situació és excepcional i cal impulsar mesures excepcionals”. Abelló ha lamentat que fins ara les actuacions de l’administració “han resultat del tot ineficaces. Necessitem més celeritat, més valentia, més capacitat de reacció i un clar exercici de responsabilitat dels nostres governants”.

El president de la Cambra de Tarragona ha lloat el tarannà i les mesures que han emprès altres economies europees. “Hem de defugir d’impulsar mesures populistes o partidistes. Volem menys actuacions de cara a la galeria i més accions directes que veritablement arribin als empresaris i a la societat”.

D’altra banda, les Cambres de Reus, Tarragona, Tortosa i Valls han fet pinya per defensar l’opció catalana de l’Autovia de l’Ebre A-68. La voluntat de donar suport al desdoblament de la N-420 entre Valdealgorfa i el Camp de Tarragona, com a via natural que connectaria l’Aragó i la Mediterrània, atès que això aportaria notables avantatges per l’economia del nostre territori, l’hinterland del Port i les comunicacions de les comarques de Tarragona fins a Miranda de Ebro.
Redacció TT - 19/02/2009 - 18:18h
josep-tgn
19/02/2009
23:44
El Sr.president de la cambra de tarragona, quin ofici te? i no es de coña es que no se quina empresa te ara.
Socias
19/02/2009
21:01
Pues empecemos por Tarragona y organicemos una mesa con empresarios, políticos de diferentes administraciones, sindicatos etc, etc, para trabajar i no solo para salir en la foto?
Montse
19/02/2009
20:31
La Cambra també hauria de donar un toc d'atenció en referencia a les empreses que fan el viu, aprofitan la crisis.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.