El Pla de Competitivitat Turística de la Tarraco Romana es començarà a executar abans de l’estiu
El comerç, el turisme i el Parc Tecnològic són els eixos que fonamenten el pla del consistori per pal•liar la crisi a mig termini
  
Aquest dilluns, el tinent d’alcalde de l’àrea de Promoció i Estratègies de ciutat, Sergi de los Rios, ha defensat les mesures estructurals a mig i llarg termini que està posant en pràctica l’Ajuntament de Tarragona i que complementen les mesures de contenció a curt termini presentades la setmana passada pel tinent d’alcalde d’Hisenda, Pau Pérez.

De los Rios ha explicat que els canvis de model econòmic es centren en tres eixos: la remodelació del Mercat Central, el Pla de Competitivitat Turístic i el Parc Científic i Tecnològic. Pel que fa al Pla de Competitivitat Turístic de la Tarraco Romana, Estat, Generalitat i Ajuntament han realitzat una inversió de 4,2 milions d’euros, distribuïts en tres anualitats del 2009 al 2012, i segons ha comunicat De los Rios, aquest es començarà a aplicar entre els mesos de juny i juliol d’enguany. Els detalls del Pla es donaran a conèixer aquest divendres amb la intervenció del conseller de Comerç, Turisme i Consum, Josep Huguet.

El nou Parc Científic i Tecnològic, estructurat en dos projectes, urbanístic i de contingut del propi Parc, es presentarà la setmana vinent.

Finalment, en relació al projecte estratègic del Mercat, el tinent d’alcalde ha manifestat que en dos o tres setmanes es podrà presentar la redacció del nou projecte executiu.

De los Rios ha volgut destacar que aquests tres projectes s’estan treballant a fons des del primer any de mandat i que es veuran encarrilats amb obres començades al final del mandat. “La ciutat no pensava en els mig i llargs terminis, ara sí, quan comenci la remuntada econòmica tindrem una base comercial, turística i tecnològica molt consolidada”.
Pili Domínguez - 02/03/2009 - 16:45h
Magi
03/03/2009
08:18
Si llegeixen les enquestes de turisme, som la ciutat més bruta comparable amb Napols, no te una senyalització correcte, la imatge de ciutat deixada i l'observació d'edificis abandonats fan que sigui una ciutat de "un dia i prou" els turistes fan la foto del monument i foten el camp, fins i tot aprofiten per no dinar o sopar a la ciutat. La manca d'efectius al servei del ciutadà també denota de ciutat insegura. Si això no ho veuen al consistori que tant pregona el que faran o el que s'ha de fer, ja podem plegar.
Einstein
02/03/2009
21:33
canvis de model econòmic?
Sapiens
02/03/2009
19:09
Quina remodelació del mercat?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.