0 comentaris
17:19
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Joan Ruiz: «Malgrat la crisi econòmica que estem patint, la solidesa del sistema de pensions està garantit»
143.112 tarragonins han cobrat una pensió aquest passat mes de febrer
  
Un total de 143.112 persones van cobrar una pensió a la província de Tarragona el mes passat. Aquí a casa nostra, la pensió mitja se situa entorn dels 712 euros mensuals. Aquestes dades suposen un increment del 5% de la despesa de la Seguretat Social destinada al pagament de les pensions a la província de Tarragona en relació al mes de febrer de l’any passat.

Així ho ha fet públic el diputat socialista al Congrés per Tarragona i membre de la Comissió del Pacte de Toledo, Joan Ruiz, que ha desglossat les dades a nivell de província de Tarragona.

Així, “el col•lectiu més nombrós de pensionistes el constitueixen les persones que cobren una pensió de jubilació (88.795 persones amb una quantia mitjana de 788 euros), seguits dels que cobren una pensió per viduïtat (36.666 persones amb una pensió mitjà de 516 euros) i les que cobren una pensió per incapacitat permanent (13.702 persones, amb una pensió de 849 euros al mes).”

Segons el diputat socialista, “malgrat la crisi econòmica que estem patint, la solidesa del sistema de pensions està garantit. A nivell de Tarragona, crec que cal remarcar l’augment continu del nombre de pensionistes, que s’ha incrementat de quasi un 2% en relació al mes de febrer de l’any passat.”

“El col•lectiu de la tercera edat és un dels més vulnerables als efectes de la crisi. Precisament per això el Govern ha assumit el compromís de augmentar el poder adquisitiu dels pensionistes. A les comarques tarragonines, més de 33.000 pensionistes ja s’han beneficiat de l’augment de les pensions mínimes que s’han revaloritzat aquest 2009”, ha conclòs el diputat socialista.
Redacció TT - 02/03/2009 - 17:19h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.