El nou fons d’inversió aprovat pel Govern podria dotar amb 136 milions d’euros els Ajuntaments de la demarcació de Tarragona
  
“El nou fons d’inversió pública en l’àmbit local aprovat pel Govern pot suposar una inversió de 136 milions d’euros pels Ajuntaments de la demarcació de Tarragona.” Així ho ha anunciat el coordinador del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès, a partir de les primeres estimacions del Ministeri d’Economia. Cal recordar que la inversió global en el conjunt d’Espanya ascendeix a 8.000 milions d’euros.

Segons el diputat socialista “aquesta injecció econòmica permetrà als nostres Ajuntaments poder executar les obres que considerin més adients per garantir la qualitat de vida als nostres pobles i ciutats. Així mateix, la mesura implicarà la creació de 200.000 llocs de treball en el conjunt del país. Es tracta d’una excel•lent notícia que ajudarà a fer front als efectes de la crisi, reduirà l’atur, i injectarà diners a les arques municipals.”

Aquest fons d’inversió forma part del nou paquet de mesures presentades ahir pel Govern per combatre els efectes de la crisi econòmica. El fons estarà gestionat pel Ministeri d’Administracions Públiques i s’emprarà amb caràcter d’urgència per aprovar, licitar i executar els projectes que vulguin els Ajuntaments.

En aquest sentit, Vallès ha recordat que “des del 13 de gener fins al mes d’abril, els Ajuntaments podran presentar els projectes que considerin més oportuns per millorar els seus municipis.”

El diputat reusenc ha remarcat que “amb aquest nou paquet de mesures queda clar qui està fent tots els esforços per combatre la crisi i quins es dediquen a criticar-ho tot, sense aportar ni una sola idea, amb l’únic objectiu de desgastar al Govern.”
Redacció TT - 28/11/2008 - 19:06h
Tarragoní
01/12/2008
13:40
Esperem que serveixin d'alguna cosa més que per a pujar el sou de l'alcalde i alts càrrecs.
Marius
28/11/2008
20:00
el comentari no va aquí o si?
Marius
28/11/2008
19:49
Per fi anyorava la candi!!¡¡¡
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.