El Consell de Garanties Estatuàries no s'oposa a BCN World, però demana concrecions
  
El Consell entén que la norma que regularà el complex d’oci, no vulnera l’Estatut ni la Constitució, però adverteix que la llei "hauria de determinar amb més precisió l'abast de la deslegalització que preveu amb la finalitat de garantir millor el principi de seguretat jurídica".

Aquestes imprecisions es refereixen al plantejament urbanístic i l'accés dels menors al recinte. Així mateix, el Consell reclama al Parlament català que “precisi aquests punts per adequar-los a la llei".

L'informe compta amb el vot particular de Marc Carrillo qui considera que es deuria haver declarat inconstitucional el tractament singular que observa la modificació de la llei de Centres Recreatius i Turístics en exclusivitat per Vila-seca i Salou, ja que això vulnera el principi d'igualtat recollit a l'article 14 de la Constitució espanyola.

El Consell respon així al dictamen sol•licitat per la CUP i ICV-EUiA sobre el projecte de llei de modificació de la Llei 2/1989, del 16 de febrer, sobre centres recreatius turístics i establiment de normes en matèria de tributació, comerç i joc, més coneguda com la modificació de la llei de BCN World, i les rebaixes fiscals que contempla i que van ser pactades pel president Artur Mas i el primer secretari del PSC, Pere Navarro.

Després d’aquesta resolució la llei de BCN World es debatrà al Parlament a finals d’aquest mes o a principis de juny.
Redacció TT - 16/05/2014 - 16:30h
Juan Palomo, yo me lo guiso, yo me lo como
18/05/2014
12:43
El Consell de Garanties está formado por la misma colla de políticos, dispuestos a vender el país al mejor postor, para meter la cuchara. El TC no ha dicho nada porque no ha llegado allí la consulta, por lo que es difícil saber si es legal o no. Y tienen mucha prisa, no aparecen en los debates y ponen todos los medios para que no se sepa lo que tapan ni hacen referendums ni consultas para pulsar la opinión de los que nos veremos perjudicados. Todo lo van haciendo ajo cuerda y , según dicen, cuando ya esté todo bien atado, estudiarán las concreciones. O sea, lo que es ilegal.El Consell ese de Garanties tiene potestad para dictaminar lo que es legal?
serà lo mateix
16/05/2014
23:04
Per què no hi posen en lloc de BCN, CAN FANGA WORLD? Ho dic perquè, ai, Déu meu, quin fangar serà això.
fase 2
16/05/2014
20:35
ringgggggggggg
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.