BIC acomiadarà 99 treballadors de les plantes que té a Tarragona
CCOO rebutja la proposta d’acomiadaments perquè creu que la decisió està causada per una actitud oportunista davant de la situació econòmica del moment
  
La multinacional BIC, dedicada a la fabricació de bolígrafs i encenedors, ha anunciat que acomiadarà a 99 treballadors dels 640 que l’empresa té a Tarragona. Aquesta decisió ve motivada, segons BIC, per una reorganització en la producció atenent a la caiguda de vendes que s’estima per aquest any en un 20%, i per assegurar d’aquesta manera el futur de la planta a la ciutat.

Els acomiadaments previstos corresponen a 44 treballadors de la filial BIC Graphic Europe, que s’encarrega de la fabricació i impressió de bolígrafs, encenedors i articles promocionals, i d’altra banda a 55 persones dels 270 operaris de la filial BIC Iberia, dedicada a més de la fabricació d’encenedors, a la distribució i exportació dels mateixos.

La retallada de personal ha estat comunicada aquest dimecres als comitès d’empresa de les dues filials i a partir d’aquest moment, amb la direcció hauran de pactar les condicions dels acomiadaments.

CCOO rebutja la proposta d’acomiadaments

El sindicat CCOO, després del comunicat que l’empresa BIC ha fet públic, rebutja aquesta proposta, perquè creu que està causada per una actitud oportunista davant de la situació econòmica del moment. Al contrari, des de CCOO s’exigeix un pla de futur i garanties de viabilitat i el manteniment de la plantilla.

D’altra banda, CCOO ja està traçant un pla de treball i l’estratègia que s’ha de seguir davant la proposta de l’empresa.
Redacció TT - 22/04/2009 - 17:16h
Pescador
22/04/2009
19:52
A rio revuelto ganancia de pescadores.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.