La Generalitat no participarà en el pla d’ajudes directes per comprar un cotxe fins no tenir un finançament just
El total de l'ajuda hauria de ser de 2 mil euros, 500 aportats pel Govern central, 500 per cada comunitat i la resta pels fabricants de vehicles
  
La Generalitat de Catalunya no té liquiditat, aquesta és la raó argumentada pel govern català per no sumar-se al pla d’ajudes anunciat per Zapatero, on cada comunitat aportaria 500 euros en la compra d’un nou cotxe. El conseller d’Innovació i Empresa, Josep Huguet, es va mostrar molest per un anunci fet sense haver consultat a cada comunitat, i va reiterar que Catalunya no formaria part del pla fins no obtenir un finançament just que fa un any que espera.

Recordem que el president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero, va anunciar un pla per ajudar al sector automobilístic consistent en abonar 2 mil euros per cada compra de vehicle nou. Els fabricants havien d’aportar mil euros, el Govern central 500 euros i cada comunitat 500 euros.

Amb la negativa de la Generalitat, a Catalunya només es rebrien 1.500 euros d’ajuda. Aquest pla entrarà en vigor a partir del proper dilluns 18 de maig.
Redacció TT - 15/05/2009 - 11:27h
Artur
16/05/2009
17:08
On s'ha vist que el diner públic es faci servir per a consumir en béns d'equip que contaminen i que la seva fabricació i acumulació només beneficien a un grup relativament petit de la massa treballadora? Els cabals públics han d'utilitzar-se per a donar formació i fer d'aquest país un país competitiu, no un prostíbul a l'engròs ni un mercadillo de vehicles i totxo!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.