Prop de 100 treballadors de BIC tallen l’autovia de Salou per protestar contra els acomiadaments anunciats per l’empresa
  
Prop d’un centenar de treballadors de les filials de BIC Graphic i BIC Iberia, ubicades a Tarragona, han tallat aquest migdia l’autovia de Salou a l’alçada del polígon Entrevies, durant 10 minuts, per protestar contra els 99 acomiadaments anunciats per l’empresa.

Recordem que la setmana passada els sindicats van manifestar que s’havia produït una flexibilització en la postura pressa per la multinacional i que havien obert una porta al diàleg. Els sindicats demanen que els acomiadaments siguin substituïts per pre-jubilacions o baixes incentivades i que les indemnitzacions siguin de 45 dies per any treballat i no de 20 o 30 com preveu l’empresa.

D'altra banda, recordem que el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, va anunciar aquest divendres en roda de premsa, que plantejaran un pacte d’Estat per a que aquest assumeixi un compromís ferm a l’hora de posar en pràctica mesures que canviïn el model productiu.

Aquest pacte serviria per evitar la destrucció d’ocupació i crear llocs de treball i per garantir ingressos mínims a les persones aturades que no perceben prestació. Gallego va explicar que “cal que el nou model deixi de sustentar-se en l’economia especulativa i ho faci sobre el coneixement, la recerca i la millora en la productivitat”.
Redacció TT - 18/05/2009 - 20:16h
Solidario
20/05/2009
18:43
Si me firman un ERE o ERO voy a lamentar no volver a presentar mi voto en ninguna de las elecciones democraticas de mi ciudad, comunidad, o pais. No se puede entender que gente elegida democraticamente se encargue de ejecutarnos por los intereses de empresarios aprovechados de una situación y por unos politicos conformistas. ERES FIRMADOS VOTOS PERDIDOS, así se reivindicará en las urnas.
att: TT
20/05/2009
15:09
Hoy se reunen con el alcalde a las 17:00 a ver si captais algun compromiso por parte de las autoridades para este tema o el de otras empresas que estamos en la misma situación
TT
20/05/2009
00:33
Contable:
¿Copiar? ¿Quién copia a quién?
Sí usted ha contado 250, pues nos parece muy bien.
No entraremos en discusiones inútiles, que a lo único que nos pueden llevar, es a la conclusión que los árboles nos impidan ver el bosque. Salut.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.