Josep Andreu, nomenat nou president del clúster ChemMed
  
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, és des d’avui el nou president de ChemMed, el clúster químic industrial, logístic, acadèmic i científic de la química a Tarragona. Aquest divendres al matí s’ha celebrat a les oficines de l’Autoritat Portuària de Tarragona l’assemblea general ordinària del clúster, on s’ha dut a terme aquest nomenament i el de la resta de l’equip.

La vicepresidència recau en Josep Francesc Font, president de l'AEQT; Genoveva Climent, directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona, és la nova directora; el secretari general de l’AEQT, Fernando Huidobro, és el nou secretari del clúster; Daniel Montserrat, director d’AITASA, és el tresorer; i Yolanda Vizcarro, secretària general de Serveis Jurídics del Port de Tarragona, és la vocal.

L’assemblea general de ChemMed ha servit també per aprovar els comptes de l’exercici 2017 i el pressupost per aquest any 2018, a més de les quotes dels associats fundadors per a enguany. Pel que fa a l’informe d’activitats presentat durant la reunió, de 2017 destaca la participació del clúster a la Intermodal South America, a la Jornada de Ferrmed, a l’Argus Petrochemical Markets i a l’EPCA, entre d’altres. En referència a les previsions per a aquest any 2018, s’han comentat les principals accions que desenvoluparà ChemMed, entre les que es compta la participació en fires de projecció internacional.
Redacció TT - 27/04/2018 - 16:23h
Quan fotin fora en aquest monarquic i antiindependentista
28/04/2018
22:16
Qui serà el president del cluster???
chemi
27/04/2018
19:51
Enhorabona
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.