El termini per fer el pagament de l’IBI, la taxa de brossa i l’Impost de Circulació s’amplia fins el 22 de juny
El motiu de la pròrroga és el retard per part de l’Ajuntament en l’enviament dels tríptics de les contribucions
  
Amb motiu del retard produït en la recepció dels tríptics que els contribuents reben en els seus domicilis per fer els pagaments dels impostos municipals, l’Ajuntament de Tarragona prorroga fins al 22 de juny el termini per fer efectius els pagaments de l’IBI, la taxa d’eliminació i recollida d’escombraries i l’Impost de Circulació, segons informa el consistori.

La tinent d’alcalde i portaveu del govern municipal, Begoña Floria, ha manifestat que “lamentem que s’hagi produït un retard en la recepció dels tríptics de les contribucions i les molèsties que això pugui ocasionar, per aquest motiu s’amplia fins el 22 de juny, per evitar que els ciutadans hagin de pagar el recàrrec per fer el pagament fora de termini”. Per tant, encara que en els tríptics que els ciutadans rebin a casa diu que el 5 de juny s’acaba el termini, tenen validesa i queden prorrogats automàticament fins al 22.

Per qualsevol dubte cal dirigir-se a Recaptació Voluntària de l’Ajuntament, a la plaça de la Font, o a Recaptació Executiva, carrer Adrià, número 4.

D’altra banda, aquest dimecres ha finalitzat el termini per sol•licitar fer els pagaments dels impostos municipals en quatre terminis. Aquesta possibilitat ha estat molt ben acollida, ja que ho han sol•licitat 1.170 persones. A aquests contribuents s’hi afegeixen els 1.801 que ja ho feien en tres terminis i que se’ls hi ha passat directament a quatre. En total doncs, 2.971 ciutadans paguen els impostos a l’Ajuntament en quatre vegades, els mesos d’abril, juny, agost i octubre.
Redacció TT - 21/05/2009 - 13:12h
Comentari eliminat
10/06/2009
12:55
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Comentari eliminat
10/06/2009
12:55
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
anònim
21/05/2009
21:38
Aquests del govern són uns jetas, aquesta proposta la va demanar CIU al plenari de dimarts i es van negar, Quina vergonya i quina manca de resposta als problemes, però perquè, si paguem sempre els mateixos...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.